Torsdag 101125

2010-11-25 09:34:51 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon :)
Igår var vi på BVC och vägde Linus, han väger numera 2770 gram (+250 gram) Så dutti våran lilla kille! Han lägger på sig en massa och växer och blir stark. Får så mycket beröm hela tiden, hur bra han fäster blicken, att han är så väldans stark i nacken och lyfter huvudet jätte bra :) Och natten till igår, så hade han vänt sig från rygg till mage. Jag blev riktigt chockad, dom brukar ju inte vända sig så tidigt, William gjorde iaf inte det. Men Linus är tidig med det mesta, han är så fruktansvärt stark! :)

Var och hämtade ut lite paket, ett bäddset till Linus med Pingu på, ett från H&M med en tröja till mig. Har även lagt en beställning på ett Babynest till Linus =) Sen tvättade jag hela eftermiddagen igår. Vi tog oss även ut i snöyran hela familjen och William var helt tokig ^^ Haha!! Sen hade vi en ledsen liten kille igår kväll, tror Linus hade lite magknip, för han hade svårt att komma till ro. Men vid 01 däckade han, och även vi trötta föräldrar.

Idag får vi besök av Sarah & Alice :) Men jag får försöka köpa nytt fika, för det åt William upp igår ;P Om vi kommer ut med bilen idag vill säga, för det har snöat sjukt mkt inatt, man känner sig änna insnöad. Men jag får skicka ut Jörgen att skotta ^^ hehehe!


Kommentarer
Postat av: Caroline - Mamma till Jennifer

Sv. Jag tror det är luft i magen som är problemet. Bajsa gör hon själv då jag ger henne lite rapsolja i ersättningen varje dag. Något tips att dela med dig av? :)

2010-11-25 @ 14:09:06
URL: http://anotherdaywithcaroline.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus

Ni har en duktig liten kille ni har också :)



vart har du hittat dom där fina Babynest på inlägget nedan?! Vart har du beställt den till linus då? blev de någon av dom nedan? :) hihi



kram

2010-11-25 @ 21:24:38
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

vad lik Wiliam är dig på den bilden : )

2010-11-26 @ 20:02:13
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback