Väggfäste

2010-11-08 22:28:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag under tiden William var på dagis, så vågade vi oss på en tur till Överby :) Linus allra första tur där, eftersom det var hyfsat folktomt så kändes det okej. Var inne på Harald Nyborg och köpte ett väggfäste till våran TV. Det var änna på tiden, har pratat om det en längre tid, men det har inte riktigt blivit av förrän idag. Sen var vi inne på Siba en sväng och kollade efter nya hemtelefoner, köpte ingen idag, men nu vet vi ungefär vad vi vill ha. Våra börjar nämligen göra sitt om man säger så ;P Dom laddar ungefär när dom känner för det.

Passade på att springa in en snabbis på Lindex och köpa mig en ny amningsbh . Det kan man aldrig få för många av ^^ Samt att mina mjölkfyllda bröst växer. När vi kom hem så gick Jörgen & William ut för att kratta löv, jag och Linus stannade inne, och sen somnade han, och då somnade jag en stund med. Jörgen passade på att borra upp väggfästet på väggen under tiden, och Linus rörde inte en min under tiden Jörgen borrade. Skönt att han inte är känslig för ljud :)

Men har man legat i en sal med massa andra bebisar, så är man kanske van ^^ hehe! Han borde vara det iaf. Annars har kvällen varit rätt lugn, Linus har precis somnat hos pappsen, och William somnade för nån timma sen. Så nu har lugnet infunnit sig hos familjen Zetterblad . Imorn är det dagis för William och vi ska till veterinären med Rocky som har ont i sin stackars höft, så han ska få lite smärtstillande och inflammationshämmande. Samt att Elina & Anna kommer på besök :)

Nu däremot, ska vi sova! :)


Kommentarer
Postat av: Pyttianna

Så skönt att det går framåt hemma med Linus och William verkar vara en jätte duktig storebror. De är så fina dina pojkar!



Många kramar

2010-11-09 @ 01:46:56
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Tina

Skönt när dom tål lite ljud ju. :) Vi har vant Nellie vid ljud från början så det går jättebra och hon sover tom om man dammsuger. :)

2010-11-09 @ 07:47:12
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback