Dansbandskampen

2010-10-16 22:31:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Sega löördag "/
Inte gjort nått vettigt idag känns det som! Grejjat och donat här hemma, William har vart ute med sin pappa och hjälp han att grejja med bilen, inte för att William gör så mycket egentligen, men han tycker det är kul att få vara med :) Sen har vi hunnit med en trip till affären för att fylla på med lite bröd och mjölk. Det är nåt som går åt som bara den i detta hushåll..

Idag var det ju Premiär för Dansbandskampen! Vi var ju där förra året 2 ggr för att hejja fram Date ! :) Men i år var det ett helt annat upplägg än tidigare i år. Och jag måste säga att det var rent ut sagt skit! Ja som med det mesta så var det bättre förr. Men det va super kul där uppe när vi var där förra året :) En upplevelse man inte gör alltför ofta. =)

 

Jag - finalen dansbandskampen Dec - 09

 

Efter att programmet var slut fick William gå och lägga sig, så han fick vara uppe lite senare än vanligt idag. Oftast brukar han få lägga sig vid 20-tiden men idag lite senare. Under kvällen myste vi med en Pizza :) Medans pappsen låg och sov, men han får skylla sig själv ;P Hehe !! Nu har jag gjort ett försök att titta på Vampire Diaries, men sidan laggade så, så jag gav upp!

 

Ska nog alldeles strax krypa ner i min goa säng, och hoppas att William inte vaknar alltför tidigt imorn. Jörgen är iväg på jobb, som vanligt . =/ tråk tråk.. Men what to do? Ska ju vara glad att han har ett jobb. Nej, dags att borsta bissingarna kanske och nana? :)

Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja å nu är det väl ingen fara heller för ni har ju inte så långt kvar till BF välom jag inte minns galet?



Spännande det måste vara att liksom få ett datum! hihi!



Fin bild på dig!

kram

2010-10-17 @ 11:05:01
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Carro

grymt snygg blogg du har :)

2010-10-17 @ 12:28:36
URL: http://haliesmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback