Föräldramöte

2010-10-05 09:53:21 Dagboken
» Kommentarer(3) «


William var så söt igår :) Igår när vi kom hem från dagis så gick han ut i köket, och vi ropade på han eftersom han inte får vara i köket själv (han rensar kylskåpet annars :P) Men jag såg bara ett par fötter på köksmattan så Jörgen gick ut för att kolla vad han gjorde för bus, nej då hade han somnat ute i köket ^^ Han måste vart väldigt trött. Normalt sett hade han inte fått sova, men nu lät vi han sova en liten stund. Sover han på dagen så rubbas hela våran kvällsrutin och han kommer inte i säng förän 22-tiden. Men nu skulle vi ha barnvakt för att kunna gå på Föräldramötet tillsammans.

Det var ett jätte trevligt möte, och inte alls sådär långdraget :) Fick se en sån söt bild på våran pojk. När han hade klätt ut sig till Emil i Lönneberga. Lilla fisen då :) Sen var det att försöka få William att somna, som inte somna förän 22-tiden "/ .. Det positiva i det hela var väl att han sov till 7.30 imorse.

Nu är han på dagis och leker med barnen, och jag håller på att tvätta. I eftermiddag efter vi hämtat han kommer Therese, Hampys & Pontus hit på en liten lekfika :) Det tycker nog William är roligt :-) Så jag ska väl försöka städa lite sen, som vanligt. Dammsuga upp lite hundhår :P

Kommentarer
Postat av: Martina

Va skönt att allt såg bra ut när du va på specialmottagningen. Hoppas de ser bra ut även imorgon när du ska ditt med de där värdet.



va söt att han somnade i köket hihi då lär han verkligen ha varit trött hihi!

va duktig han är:D ja man ska inte stressa på dem med att ta av blöjan de kommer på de själva tillslut att de är skönare:D



hoppas du får en bra dag

kram

2010-10-05 @ 10:07:06
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Killarna är härdade, har 2 katter ; )

2010-10-05 @ 10:18:51
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Tina

Haha vad sött det måste sett ut :)

2010-10-05 @ 11:23:41
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback