Kaffedejt .

2010-10-14 21:29:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår gjorde vi inte mkt vettigt här hemma.. Lekte lite på Williams rum, men mest låg vi i soffan, för jag hade sån jäkla huvudvärk =/ Jörgen lagade mat till oss i vanlig ordning när han gick upp. När han har frivecka så är det han som sköter all matlagning, men oftast med önskemål från min sida :) Så igår blev det kokt potatis, med köttbullar, brunsås & svartvinbärs gele ! :) Husmanskost är det bästa!!

Vid 22-tiden var jag dödstrött och gick och la mig. Natten har vart jobbig rent ut sagt, tror att jag utan att överdriva vart uppe och kissat en gång i timman :/ Så imorse låg jag kvar i sängen i hopp om att somna om, men nepp gick inte hur jag än försökte, så klev upp för frukost med familjen.. Då stod Jörgen och pressade apelsinjuice *gulle dig*



Har även hunnit med en kaffedejt med Elina & barnen! William var så himla lycklig när han fick hålla i Nicole. Han tycker så mycket om henne, får hoppas han gillar sin lillebror lika mycket sen ;) Hehe! Efter att Jörgen hämtat oss stannade vi på Rusta och köpte oss en skärmaskin & en ny vattenkokare. Och sen ställde vi oss och gjorde kalops. Blev lite sent, men äh! Så kan det vara ibland :)

Nu är Jörgen ute en sväng med en tjejkompis och spelar Bowling och dricker några öl. Kan han gott göra, är typ andra gången som han är ute i år. Annars jobbar han bara jämt, så ja han kan behöva göra nåt kul han med :)


Kommentarer
Postat av: Martina

husmanskost är verkligen den bästa maten:)



william ser riktigt stålt ut där han håller i den lilla tjejen:) kommer nog gå bra när lille bror kommer:)



hare gott

kram

2010-10-15 @ 13:06:30
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback