Nedräkning på allvar .

2010-10-19 22:28:05 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja nu har vi hunnit smälta nyheterna ett tag.. =)
Och jisses vad det är mycket att ta in, för jag har nog inte riktigt fattat att jag ska bli 2-barnsmamma, och jag tror inte jag kommer förstå det till fullo förrän bebisen har kommit ut. Men samtidigt som de känns tråkigt med en igångsättning så känns det skönt att han får komma ut, så vi kan få göda upp han med bröstmjölk eller vad det nu blir. Iaf ha koll på han, så vi ser att han går upp i vikt.

Så imorn kväll så ska William sova hos sin farmor, tänk att min lilla kille ska bli storebror, helt sjukt egentligen! Men han längtar så, får hoppas han får komma och besöka oss på BB sen :) Jag vet inte om dom infört syskonförbudet än. Men ja, vi får se. Så imorn har vi tagit ledigt från dagis för att hitta på nåt kul, så vi ska åka till Leklandet tillsammans med faster Jessica & Liam :) Det kommer nog våran huligan tycka är roligt :) Hihi!! =)

Sen ska det kollas igenom BB-väskan en gång till så att allt finns med som vi behöver, handlas lite som jag vill ha med mig in på förlossningen. Och grejja det sista här hemma, så hemmet klarar sig utan mig ett par dagar ^^ Haha! Jörgen skulle ju egentligen börjat jobba imorn igen, men så blir det ju inte.

Nej nu ska jag försöka sova en stund, och se fram emot en härlig morgondag med min familj, våran sista dag tillsammans som bara 3! För sen är vi 4 :)

Puss & Kram <3

Kommentarer
Postat av: Malin Johansson

Har dom sagt nåt om att ni ev. får komma till neonatal avdelningen eftersom han är så liten? Min mamma jobbar i alla fall där, då kanske ni springer på henne!! Lycka nu till imorgon!! Kram

2010-10-20 @ 07:04:42
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com
Postat av: Sarah

Måste kännas skumt att veta att det verkligen blir bebis imorgon!

2010-10-20 @ 07:28:52
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Emelie

Edvin är född i november förra året och då var det syskonförbud! Jag trodde att det var det jämt på näl? Men det kanske det inte är?

2010-10-20 @ 07:56:41
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: carina

Tror det är infört med syskonförbud men jag är inte säker och sen är ju william så förkyld med så då får han nog inte träffa linus pga smittan och sen hamnar ju linus i kuvösen med när han är så liten

2010-10-20 @ 22:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback