Nu är vi hemma

2010-10-29 19:50:31 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Äntligen hemma :)
Jörgen & William kom och hämtade oss på sjukhuset idag, och innan dess var vi och hyrde en bilstol till lillbusen, den kommer han nog kunna ha ett tag ;P hehe! Sen gick vi på höftultraljudet, och allt var som det skulle, höftkulorna satt på plats :) Sen fick vi tömma föräldrarummet, eller ja Jörgen fick, Linus var hungrig så jag fick sätta mig och amma istället. Sen gick vi för att säga hejdå till personalen, och jag kan lova att tårarna inte alls var långt borta "/ .. Tur att jag får träffa dom på måndag igen :) Vi är ju fortfarande inskrivna på Neonatal ifall det skulle vara nåt under helgen. Men vi hoppas att det ska gå bra :)

Dock har jag haft det lite jobbigt sen jag kom hem, vart ledsen en del .. Men jag har ju en del hormoner i kroppen och sen är man ju rätt känslig som nybliven 2-barnsmamma, iaf jag är det. Så har gråtit en hel del idag "/ Vet att jag inte borde ta åt mig, men de är svårt att låta bli. Sen var Sara här och lämnade en stor påse godis till mig. :) Jag har tur som har henne <3

Linus har inte alls velat ligga ner sen vi kom hem, bara velat ligga på mitt bröst, så fort jag lagt ner han i sängen eller vagnen så har han blivit ledsen. Men jag antar att han känner att han inte ligger i sin balja längre. Och det är ju såklart en omställning för honom också. William sover hos Carina inatt, dom ska gå på Oktobermarknaden i Vänersborg, och jag vill inte dra dit Linus och Jörgen jobbar ikväll, så de blev bäst så.


Kommentarer
Postat av: Jelica

Gråt hur mycket du vill!! Ingen kan säga att du inte får det el att du är löjlig!



Ett tips från mig är att lägga Linus på en kudde i sin säng. Det fick jag göra med Tore efter att vi kom hem och då sov han jätte bra de stunder han låg i sin vagga. Annars är sjal något att rekonmendera :)

2010-10-29 @ 21:36:04
Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

skönt att vara hemma igen kan jag tänka mig fast det är omtumlade.



Jag fick typ panik av att ligga på bb, det var så trist och vit och jag fick bara ångest att ligga där fast jag låg ju kvar av en anledning och det var amningen.

2010-10-29 @ 21:42:59
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Kajsa

Vet hur du känner gumman men jag lovar att det blir lättare å bättre snart!!!!!

2010-10-30 @ 04:29:42
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skönt att ni fått komma hem nu! :)

Jag grät också jättemycket efter jag fått tvåan. Kändes som jag grät för allt, men det bästa är att det går över efter ett tag, så gråt om du behöver det. :)

2010-10-30 @ 05:39:53
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

jaha okej :) men allt har gått bra? han va liten när han kom såg ja i inläggen du skrivit men skönt att de har gått bra även fast han kom tidigt

2010-10-30 @ 08:53:00
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: Åsa

Så söt bild :)

Har hört det är vanligt att man är lite upp och ner när man blir förälder, de har varnat oss om att man har en sk. bebis blues sen när man kommer hem från bb, kan bara tänka hur det är som två barns mamma! Men det går nog över ska du se :)



Hoppas ni får en riktig mys helg :)



Kramar

2010-10-30 @ 10:46:34
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Amelie

Haha jag gråter redan. ^^ Hormonerna är helt i obalans när man är gravid/nyförlöst och tårarna är aldrig långt borta. Men det gör ingenting. Det gör INGENTING om man sitter och gråter en stund för ingenting. Jag antar att det är väl bra att få ur sig det liksom. <3



Föresten tänkte jag bjuda in dig på ett Me&I-party hemma hos mig den 21. Det är ju ett tag kvar så då hoppas jag att allt är fint med er! =) Klockan 4 är det. Hade vart jättekul om du ville komma. puss

2010-10-30 @ 16:51:25
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

jaha okej då förstår jag, men de måste kännts lite lättare att veta om det från början eller?

då va ni förbereda på att han skulle va mindre lixom vet dom varför han stanna i växten i magen?

kram

2010-10-30 @ 19:54:41
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback