Viktuppskattning Nr. 3

2010-10-12 16:18:08 Graviditeten
» Kommentarer(5) «


Då har vi gjort ytterligare en viktuppskattning.
Han mätte och grejjade, tog massa extra mått bara för att vara på den säkra sidan. Men vikten är fortfarande låg. Han ökar bara med 100 gram i veckan "/ Så nu ligger den beräknade vikten på ca 1900 gram . Och ja det är inte alls mycket. Men moderkakan såg fin ut, och flödet i navelsträngen var bra. Så man vet inte riktigt varför han inte vill gå upp i vikt. =/ Så ja, vi kommer få en liten bebis helt enkelt.

Fostervattnet var lite mindre än sist, men inte så lite att det ska klassas som dåligt. Även om en minskning inte är bra. Så vi fick en tid på tisdag nästa vecka för CTG & Flöde. Och då kommer vi även få en tid för igångsättning, dom vill testa och se hur han klarar värkarna, och se om han kommer klara en vanlig förlossning eller om det måste bli kejsarsnitt.

Jag hoppas ju att vi slipper ett snitt, och att han ska klara av värkarna. Men den dagen, den sorgen! Vi får bara vänta och se helt enkelt. Men nu vet vi att det är nääääära! :)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Spännande att verkligen få ett datum sedan =)

2010-10-12 @ 17:38:42
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: sofia

Måste vara jobbigt och oroligt att mäta och ha sig, men det är ju skönt lillen mår bra iallfall, skönt att du blir igångsatt så du slipper det här väntandet och alla funderingar, vad det gäller snitt, var inte rädd för det, jag blev snittad, och jag var livrädd, dock hade jag inte så mycket till val... MEN det som är otrevligt är när dom plockar ur barnet, sedan är det inte så farligt, jag tog diklofenak i 3 dagar, samt alvedon, sedan kände jag mig "pigg" och hade inte ont.. men det stramade över snittet länge, men som sagt är INGET och oroa sig för OM det skulle bli tal om det....

2010-10-12 @ 18:43:04
URL: http://zerphina.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

Så bra att det är bra med lillebror i magen! Det kan helst enkelt bli så att man föds liten men att allt i övrigt är som det ska. Min svärmor föddes liten, tror hon vägde kring 1500gram och hon var fullgången och inget annat var det bekymmer med. Hon var bara liten helt enkelt.

Ja nu är det nära! tänk att han snart är här <3



Kram

2010-10-12 @ 21:13:50
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Elin

Det är inte alltid det stämmer när dom mäter imagen heller. Hoppas allt går bra på igångsättningen. Har själv blivit igångsatt.

Kraam!

2010-10-13 @ 17:49:33
Postat av: Amelie

Usch va jobbigt. Jag lider med dig Marie. Men det känns väl skönt att "allt verkar vara bra" med honom i alla fall. Det gör ju inget om han är liten så länge han är frisk liksom... <3



Ja min mage den växer. Haha. Det känns som om bäbis är ganska stor därinne. Känns lite skummt men hon har redan börjat "böka" istället för att sparka. Det är inte ofta jag får en spark längre. Eller ja, det händer väl två-tre gånger om dagen och då sparkar hon hårt! Men oftast är det bara sånt där "sent-i-grav-bök". Så det känns som om bäbis kommer att bli lite större än Hugo. Haha. XD

2010-10-14 @ 21:02:24
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback