Allmänt Babbel ..

2010-09-09 22:59:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Imorse bar det iväg till dagis, fick sällskap av Sara & Nicolina :)
Trevligt att slippa gå ensam. =) Sen bjöd hon in mig på kaffe o lite tjöt . Till lunch idag blev det kinamat på Golden Flower, smaskens för mig och lillbebis, varför äter man alltid så man blir äckligt mätt? Ja, mitt svar på det är att det är så gott så det är svårt att sluta ;P Haha !

Sen var det dags att hämta lillfisen på dagis igen :) Så vi gick hem och grejjade lite, plockade iordning som man får göra typ varje dag här hemma :) Men så är det när man har barn. Det är ett evigt plockande på allt. Efter att Jörgen åkt till jobbet kom Angelica på besök , =) För en kopp kaffe och lite skitsnack, :)

Kollade på Idol tillsammans, och fick oss ett par goa skratt! :) Haha! Ja folk är bra pinsamma, förstår inte hur vissa ens kan söka när dom sjunger som en påse skit? Förnedrings TV i högsta grad! William somnade så sött idag, jag smälte! Somnade på sin gosetiger, mammas lilla älskling! Kan inte fatta att han blivit så stor, han var ju för tusan nyss min lilla bebis och nu ska han snart bli storebror, jösses =)

Imorn förmiddag bär det av till Barnmorskan på en extrakontroll av SF måttet. Det var ju som sagt lite för litet sist, så ska mäta igen för att se om det hänt nåt på en vecka. Men det återstår att se, tycker ju att det borde hänt nåt iaf. Nej nu ska jag gå och lägga mig, vet aldrig när den lilla huliganen tycker det är dags att gå upp imorn. ;P

 

Kass mobilbild !


Kommentarer
Postat av: Marina

Vilket dagis går Willam på?? =)

2010-09-10 @ 08:42:56
Postat av: Sandra

Sån där säng har mina barn också, fast en blå och en röd - dom är jättesöta! :)

2010-09-12 @ 12:41:14
URL: http://sandrastomberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback