Bla Bla Bla ..

2010-09-27 23:24:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Dagen har flytit på, trots att jag vart grymt uttråkad .. Men de är nyttigt att ha tråkigt ibland sägs det .
Lyckades få tillräckligt med ro i kroppen för att vila i sisådär 10 min kanske. Jag fixar det verkligen inte att lägga mig på dan längre. Vet inte vad problemet är, men de går bara inte. Har nog för mycket i huvudet antar jag .

Efter att vi hämtat William på dagis, åkte vi till ICA Maxi och hämtade ut 2 paket till William, ett från H&M och ett från Lekmer.se . I det enda paketet var det Mini köket, egentligen skulle det varit en julklapp, men eftersom jag inte kunde hålla mig så fick han den idag, så får vi hitta på nåt annat i julklapp :P Haha . Men han blev allt glad, lekte med det en stund innan han hittade på andra hyss ^^ .

Sen somnade han som en stock i soffan, när jag la han i sin säng vart han helt hysterisk och allmänt förbannad, för han ville ligga lite i soffan, och sen somnade han på inte ens 2 sek. Ja övertrötta barn är härliga, eller inte :P Nu är det snart nana tajm, så man orkar med en morgonpigg liten kille, han brukar komma in till mig runt 06 o dra upp mig för han ska se på barnprogram, så god natt mina kära bloggisar! :)

 


Kommentarer
Postat av: Tina

Precis så det är ju olika för alla :)

2010-09-27 @ 23:27:30
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2 be

hehe.. ja de kan vara ganska virriga på kvällen men sen när de slocknat så sover de rätt hårt ändå. :P



får jag föja dig på bloglovin? :)

pöss

2010-09-28 @ 01:03:30
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback