Bråk hit och dit .

2010-09-20 10:12:45 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Igår hade vi en riktig myskväll här hemma, åt lite gott och tittade på Avatar, :) Efter den var slut tittade vi det sista på Valvakan, och ja Alliansen får ju styra i 4 år till. Så kan det gå.. Men vart man än tittar på Facebook så framgår det heta disskutioner. Främst om det nya partiet Sverigedemokraterna som tagit sig in i riksdagen. Folk avslutar bekantskapsrelationer beroende på hur man har röstat, och det tycker jag är vansinnigt löjligt. Sist jag kollade så valde man själv vad man ville rösta på och sen har vi väl yttrandefrihet i Sverige, och man röstar på det som känns rätt för en själv, inte vad alla andra vill att man ska rösta på. Jag själv la min riksdagsröst på Socialdemokraterna för det tyckte jag kändes bäst! Men ska man behöva bli lynchad för vad man röstar på?! Tycker det är fel! Sen att inte alla tycker lika är en annan sak, hur hade vårat samhälle sett ut då? Nej, jag tycker vi ska glädjas åt det vi har istället för att bara se allt det negativa.

Nu är William på dagis och leker ett par timmar, skönt för han att bli aktiverad lite. Jag orkar ju inte på samma sätt som innan, iaf inte nu. Det blir bättre sen när bebisen kommit ut. Annars är planerna inte många idag, vi har inget direkt planerat. Ska nog försöka vila en stund, natten har inte varit rolig alls. Detta jävla springandes på toaletten på nätterna, näää tack !

Men idag är det bara 6 veckor kvar <3 om jag inte går över tiden då, som jag säkert gör med min otur. Ja det återstår att se helt enkelt, går inte att spekulera så mycket i det nu. Nej, nu ska jag gå och äta min andra frukost, för nu kurrar magen igen!

Kommentarer
Postat av: Milla

Jag håller med dig helt! Löjligt är det verkligen!

2010-09-20 @ 10:25:28
Postat av: Anonym

tummen upp.. håller med dig fullständigt :D

2010-09-20 @ 10:38:03
Postat av: Sandra

Håller med dig helt. eftersom att jag röstar mer höger än sd alltså svp tycker jag det är otroligt löjligt att man inte bara kan repsktera att andra röstar på sd!

Alla röstar olika så enkelt är det.



Dock många som sagt upp bekantskapen nu, men inget mig i mot faktiskt då jag vill ha riktiga vänner som tar mig för den jag är.!

2010-09-20 @ 10:45:39
Postat av: Tina

Visst är det underbart springa på toaletten var och varannan timma på natten. :S Man är ju så trött också samt att man har ont och är stel. :/

2010-09-20 @ 12:55:06
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: S a n d r a

Håller med vad du skriver! Jag röstade Blått, och sympatiserar inte med sverigedemokraterna. Men Herre Gud, vi är alla olika människor med olika erfarenheter och åsikter. Och även om man tycker tvärt emot någon som måste man ändå kunna visa varandra respekt!



Då är det bättre att inte diskutera politik med varandra över huvud taget!



Tack för en mysig blogg och lycka till med Lil*n =)

2010-09-20 @ 13:10:28
Postat av: Mia

läskigt...du och jag har skrivit väldigt lika blogginlägg vad gäller andras åsikter. Så håller självklart med dig! är ju riktigt pinsamt...vuxna människor!

2010-09-20 @ 14:36:57
URL: http://miamariah.blogg.se/
Postat av: Maria Bredin

mmm har oxå sett att folk hotar att säga upp vänskapen med dem som röstade på SD

2010-09-20 @ 15:20:57
URL: http://mariachen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback