Fredag [ 38 ]

2010-09-24 09:57:10 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Morning ! =)
Sovit hyfsat gott om man bortser från alla kissepauser under nattens gång. Längtar verkligen tills man slipper det där kisseriet, visserligen lär ju det bytas bort mot amning på nätterna. För denna gången har jag gett mig fan på att amningen ska fungera för oss, jag tänker inte ge upp så lättvindigt denna gången utan jag ska KÄMPA!! Så är det bara, sen får folk tycka vad dom vill om det! Med William gav jag upp alldeles för lätt, efter bara 6 dagar. Så nej, denna gången ska de funka! :)

Nu är William på dagis och busar, och jag tänkte ta med mig Sara ner till Överby och kika lite innan han ska hämtas. Sen ville Carina låna han tills imorn, men jag har ingen aning om när så det får vi se sen, när hon hör av sig. Tänkte jag skulle sätta mig och betala in alla roliga räkningar också. Lika bra att få det ur världen, så man ser vad som finns kvar sen och röra sig med .

Ikväll ska Jörgen jobba.. Både på sitt vanliga jobb, och sen som ordningsvakt på Swania, så han lär jag inte träffa förrän inatt nån gång "/ Fast visserligen tror jag att jag sover när han kommer hem därifrån. Får se vad jag ska sysselsätta mig med, alldeles ensam. Eller ja, Rocky är ju hemma med mig, så jag får kramas med han! :)

 

William nyfödd - 3955 gram tung och 54 cm lång !


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag har också funderat mycket på det där med amning, hur kommer det fungera, kommer man ge upp om det inte fungerar, ja-a det lär ju visa sig när man är där i december...



Hoppas du får en bra dag :)



Kramar

2010-09-24 @ 12:30:28
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Therese

Hoppas att amningen kommer att gå bra denna gången. De första dagarna kan det gå seg, men ge dig inte. Om inte annat kolla med BB om du kan få stimulera det genom att pumpa.

Tvinga dig inte bara för att.. fungerar amningen så är det bra, gör det det inte så finns det alltid flaska.



Kram

2010-09-24 @ 16:07:15
URL: http://maravilhosas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback