Morgon Babbel

2010-09-21 07:14:28 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon Bloggvärlden :)
Igår måndag gjorde vi inte så värst mycket, jag och Sara var en sväng på Överby och kikade lite. Hittade massa fint jag vill köpa till våran lilla bäse, så det ska nog inköpas denna månad när pengarna kommer, klart han ska ha det :) Ja, såklart inte allt jag hittat, då skulle jag bli ruinerad, men lite grann iaf :) Med oss hem fick iaf ett par hängslebyxor hänga med :) Så söta så!

Sen blev det en snabbis in på Maxi och köpa lite diskmedel o sånt. Sånt där tråååkigt! =/ På kvällen fick jag sånt där extremt sug efter Pizza =P Så jag fick ringa och fjäska med min underbara vän Sara, som åkte och hämtade det åt mig, tur man har underbara vänner som ställer upp för sin tjocka kompis och hennes gravidcravings ;P Haha!

Om en stund ska vi åka till Uddevalla för ett litet besök, jag ska agera moraliskt stöd. Och sen är det inte så mycket mer idag, har bokat tvättstugan idag, och Jörgen ska på Hälsoundersökning för jobbet, och sen vidare till Sömnlab för dom ska stämma av hans CPAP-maskin.


 


Kommentarer
Postat av: Zara

Vilka underebart söta byxor, det är klart att lillen ska dem! =) Jag har funderat den del fram och tillbaka på det där med att ta reda på könet. Det är klart att det hade varit roligt att veta könet på grodan men samtidigt var det jätte mysigt att få reda på det först efter förlossningen. Gjorde ni köns-ul eller hade ni turen att få reda på det vid en undersökning?



Utställningen var bra. Kan känna att Rut kanske var lite för liten egentligen men hon kröp runt och utforskade bäst hon kunde. =)

2010-09-21 @ 09:23:46
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Martina

gud va söta hängselbyxor du hittat:) va kul med en liten lillebror:D



söt sonen din va i mössan hihi!



sv: våran helg var bara bra dock tog den slut för snabbt:S



kram

2010-09-21 @ 09:44:36
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vilken gullig grabb du har :) och lillebror kommer bli jätte fin i hängselbyxorna :)



Kramar och hoppas du har en bra dag :)

2010-09-21 @ 10:08:41
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

God eftermiddag söta.

Så söt bild på din prins :) Fina byxor som du fick med dig hem till bebisen..finns så många fina kläder till de små :) Synd att visa kläder bara göras upp till en vis storlek.

Hoppas att allt är bra med dig och allt bra med bebisen i magen. Vad för skoj göra ni denna dag då? Så underbart med såna vänner som ställer upp för dig,,det är äkta vänner...Ha en bra tisdag söta.kram kram

2010-09-21 @ 14:18:28
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback