Söndagsbestyr

2010-09-12 21:37:01 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Kväll :)

Imorse tyckte William att det var dags att stiga upp kl 06 :/ Då var mammsen trött.. Så vi satte oss och tittade på Barnprogram en stund, innan vi satte oss för att äta frukost. Numera älskar jag frukost, är jag inte gravid så klarar jag inte av frukost alls. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna fortsätta äta frukost sen efter denna graviditeten.

Idag har William varit hos farmor ett par timmar, så jag kunnat vila lite. Och det va skönt, kroppen är tung nu, och det känns. Jag blir anfådd för minsta lilla ansträngning, så att ligga och inte göra nåt i ett par timmar var super skönt! Åkte och hämtade busen när Jörgen vaknat, och han hade haft så roligt så :) Som alltid !

Fick med mig lite go kalops hem från svärmor, och det var super gott :) Det blev min kvällsmat nu ikväll. William var trött så han somnade ganska så fort. Nu står Jörgen och bakar bröd, så det blir nog en smörgås innan jag går o lägger mig . :)

Imorn är det dags för Tillväxt Ultraljudet, så håll era tummar att allt är som det ska. Jag är hursomhelst jätte nyfiken på att få se liten där inne! Nej, nu luktar det som att brödet är klart ! :)

Kommentarer
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Spännande, när ska du vara där ? ^^,

Jag ska vara där 10.10.



Ja jag hoppas att det går bra för dig med, tack :D

2010-09-13 @ 09:22:01
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Ah ^^,

Lycka till! :D

2010-09-13 @ 09:37:45
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: mamma mindy

Hoppas att du får en bra måndag.Skoj att det är ul kontroll i morgon.Jag blev alltid så nervös så jag kunde inte sova dagen innan..Allt kommer se jätte fint ut.Ha det bra.kram

2010-09-13 @ 10:22:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

God middag..Så mysigt att du snart ska få möter bebisen på skärmen och se hur söt han/hon är..KOmmer ni ta reda på vad som gömmer sig där inne eller blir det överraskning,,För mig gick det inte undvika att det var en pojk man bar på :) Ska bli skoj att höra sen när du kommer hem gumman..Ul är en av de roligaste man kan vara med om allt ser bra ut..Har tyvärr varit med om båda...sorligt nog men efter allt sorg så kom glädjen..kram kram

2010-09-13 @ 12:14:57
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: carro

Lycka till med ultraljudet. men det går säkert jättebra. Jag är likadan med frukost, har jättesvårt med det i vanliga fall men nu när jag är gravid är det nästan det första jag tänker på när jag vaknar. =)

2010-09-13 @ 13:02:31
URL: http://lifeisjust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback