Lite tankar & funderingar ..

2010-09-06 20:57:30 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Inatt fick vi sällskap i sängen av William.. Händer ibland att han kommer upp o går och lägger sig inne hos oss. Absolut inget jag har nåt emot, så länge han somnar i sin säng. Men det händer inte så ofta, men det är faktiskt rätt mysigt att ligga och snosa han i nacken på nätterna :)

Sen står jag inför ett ganska så stort val nu. Jag har väl iof i stort sett bestämt mig för att hoppa av skolan. Jag tänker inte skita i att skaffa mig en utbildning, det ska ni inte tro. Men just nu känner jag att jag tagit mig vatten över huvudet. När jag är så nära BF! Jag har ju bara 8 veckor kvar, och man vet aldrig när förlossningen kan starta. Och all den stress som är nu ger mig onda sammandragningar, och det är varken bra för mig eller liten i magen. Så jag ska inte göra klart denna terminen, utan jag fortsätter istället isf till våren, när bebis är ute och saker och ting är lite lugnare. Det känns bättre så. För oss alla! Har diskuterat det med Jörgen och även han känner som jag, så jag antar att jag gjort rätt beslut. Det känns så för mig iaf.

Annars har vi inte gjort så väldans mycket idag, grejjat hemma. Jörgen & William har städat bilen och tvättat den. Jag håller på med tvätten, så vi har lite rena kläder :) Kan ju vara en fördel ;P Haha! Imorn har vi bokat biljetter för en dagstur till Danmark :) En kul upplevelse för William. Han har ju aldrig åkt båt direkt, och det var jätte längesen vi var i Danmark, senast var nog 2006 så det ska bli kul :)

Bjuder på lite bilder från våran skogspromenad igår :)
Emma: Jeansen kommer från Cubus och Träjan kommer från Lindex. Den gula tjockiströjan är från Pondus :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Elina

Klart du ska göra som du känner. Det är aldrig försent med plugget heller. :)

2010-09-06 @ 21:35:12
URL: http://elinabacklund.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tror du har fattat rätt beslut :) njut nu och inte stressa :)



Kramar

2010-09-06 @ 21:51:59
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Sussi

åh så skönt för dig. själv har man mått bra denna graviditet runt v20 + något då mitt bäcken börja krångla och blev sjukskriven för det. kan inte sova eller gå nästan pga detta problem. Men annars bara fint. =)



vet ni kön på knodden?

2010-09-06 @ 21:59:33
URL: http://grandinsussi.blogg.se/
Postat av: Maria Bredin

Jag tror oxå du gör rätt. Att gå i skolan sätter stor press. Samtidigt har du en liten grabb där hemma och bär runt på en liten i magen. E nog bäst för dig att lägga studierna åt sidan en stund. Lyssna på vad din magkänsla säger

2010-09-06 @ 22:10:37
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: sussi

okej, vad spännande ju. jo vi vet, det blir en pojke till. Men jag ville inte ta reda på det igentligen dennaa gång eftersom vi hade gjort det på båda vi redan har, men mannen ville verkligen veta och vi körde då sax påse sten och han vann. =) fast sen är jag rätt nyfiken av mig med så det gör nog inte så jätte mkt att vi fick veta, känns skönt med då det verkar inte finnas så mkt neutralt känns det som.



har ni några namn?

2010-09-06 @ 22:19:16
URL: http://grandinsussi.blogg.se/
Postat av: Sussi

okej men det måste ändå vara en häftig upplevelse att inte veta förens den kommer ut. =)



Jora vi är nog enade och klara med namnet, Mian komemr han få heta. skulle det förmodan bli en tjej iaf så skulle det bli Novalie. Dottern när hon väntades var allt lät tmed då hade vi namn innan hon kom och sonen sen fick inge namn förens efter han var född då hade vi verkligen svårt att enas och bestämma oss. Så det är verkligen inte lätt.



btw härliga bilder på sonen med hunden.

2010-09-06 @ 22:31:26
URL: http://grandinsussi.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

Man skall verkligen göra precis som man känner, det är aldrig för sent att utbilda sig och man skall ta vara på sig själv och sin familj.

Jag tog också en paus i pluggandet under graviditeten, när vi fick beskedet om felet på Felix njure efter ultraljudet orkade jag inte fokusera på skolan mer.



Hoppas att allt är bra i övrigt!

Många kramar!

2010-09-06 @ 22:57:25
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: emelie

Fina bilder! :)

2010-09-07 @ 10:14:19
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: Kristin

Det bästa är nog att ta en sak i taget tror jag. När bebis är född och du varit mammaledig ett tag. Då finns det nog mer ro i allt att sätta igång med nästa projekt. En utbildning :-)

Koncentera dig på graviditeten och att vara mamma nu istället. Så att ni får må bra.

kram kram

2010-09-07 @ 14:19:38
URL: http://ekens.blogg.se/
Postat av: Marina

Ja du gör verkligen rätt =) Man får ju tänka på sej själv och liten i magen.. som du sa du kan ju ta upp skolan till våren.. =) kram Marina

2010-09-07 @ 20:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback