Helgen lider mot sitt slut..

2011-04-10 21:31:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var den här helgen över .. Och nu väntar en hel arbetsvecka för Jörgen :/ Dom har tagit bort hans frivecka :( För att dom har blivit av med en körning som han hade på helgen innan, Så nu ska han jobba natt ända tills på fredag. Han går alltså av på fredag morgon, sen jobbar han som vakt fredag & lördag natt . Så den här veckan som kommer så kommer vi inte se mycket av honom :( Tråkigt tycker vi såklart, men jobb är jobb .

Idag har vi (läs Jörgen) tapetserat klart det sista i köket, så nu är det helt färdigt! =) Underbart, och det blev skit snyggt! Nu trivs jag verkligen i mitt kök, nu är det bara lite småfix, så som en ny lampa som ska upp, ska dit en tavellist och gärna en förstoring på barnen. Men, det kommer så småningom! =) Vi har även vart över hos min vän Sara på kaffe & tjöt! =)

Har även hunnit med att hämta hem vår stora son! :) Skönt att ha han hemma igen, vart väldigt lugnt och tyst när han vart iväg, men han har haft det toppen! Om ca 3 veckor ska båda barnen få sova borta, då har jag planerat in en utekväll med en massa goa tjejor :) Ska bli riktigt kul, man unnar ju sig själv sådant numera knappt så det ska bli jätte trevligt, och få ladda mammabatterierna :) Imorn drar vardagen igång på riktigt, förhoppningsvis ska William till dagis . (Beror lite på om magsjukan fortfarande härjar på dagis) Men jag får ringa imorn bitti så får vi se . Och jag & Linus ska bara ta det lugnt . =) Fortsätta grejja här hemma antar jag att det blir ^^ .

Kommentarer
Postat av: Martina

trist att han jobbar så mycket hoppas ni kommer hinnas ses en del ändå..jobbigt när chefer och sånt gör så där tar bort saker och så.



hihi va söt linus är på en bild här under han ser riktigt koncentrerad ut på leksaken haha!



kul med nytapetserad:)



hare gott

2011-04-11 @ 09:03:19
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback