Nails

2011-04-27 20:49:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vilken dag vi har haft, fullt ös från morgon till kväll.. Barnen gjorde morgon vid 06 och då var det bara att knalla upp. Lämnade William på dagis vid 9 och sen hade jag klipptid kl 10. Toppade bara och tunnade ut det en himla massa. Så nu känns håret superskönt :) Blev sen en tripp till Överby, William fick ett par solglasögon, och det var allt jag hittade, tanken var att jag skulle hitta nåt att ta på mig på lördag men det hittade jag icke.

Sen var det dags att hämta prinsen på dagis och han vart superduper glad för sina nya solisar då han pajjat dom jag köpte förra året. Sen fick barnen vara hos sin farmor en stund medans jag var på Överby igen, men denna gången gjorde jag bara en nagelförlängning, som jag fått av min snälla mamma.

Så nu är Jörgen i affären och handlar lite, för det har vi inte hunnit med idag. Oftast så storhandlar vi alltid tillsammans, men tiden rann iväg och barnen behövde lägga sig, så då fick han åka iväg eftersom det är han som har körkort. Nu är det strax Grey's Anatomy och jag ska lägga mig i soffan . =)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Åh vad lyx med lite fräscha naglar i mammavardagen =)

2011-04-28 @ 10:55:05
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: emma - 19årig mamma till hugo :)

fina naglar :)

2011-04-29 @ 17:02:29
URL: http://emmasc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback