Natti Natti

2011-04-03 22:43:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var det kväll & barnen sover gott i sina sängar :) Linus somnade vid 19 & William vid 20.30 . Linus somnade faktiskt själv i sin egen säng idag. Efter han hade ätit och fått på sig pyjamas så la jag han i sin säng så jag kunde ta mig an William och få han klar inför natten. Hörde ju hela tiden hur Linus skrek och när jag sen gick in för att ta upp han så hade han somnat, lagt sig på mage och somnat gott :) Och han sover än, var precis o kollade till honom. Lillskruttas <3 .

Dagen har vart seg . Både jag & barnen har sovit på dagen idag. Något William inte brukar få göra, men nu somnade jag och han i soffan, och det va så gott så . Annars har vi inte gjort ett smack, busat här hemma och så . Tagit det väldigt lugnt =) Skönt med en hemmadag, imorn är det andra bullar, då drar vardagen igång igen.

William ska till dagis :) och senare på dagen ska vi till BVC för 6 mån kontroll med Specialist läkaren från Näl . (Sjukhuset) Hoppas det kommer gå bra, och att dom säger att allt är perfafekt med våran lilla kille. Det enda problemet vi har med honom är med maten, den fasta födan då alltså. Dricker han ersättning så slukar han 180 ml. Men det andra är han inte alls sugen på, så ska väl rådgöra lite hur vi ska göra. För Linus öppnar knappt munnen när man ska mata honom :/ Aja, det blir nog bra .

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback