Ny dator ?

2011-04-13 22:48:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Känns som det är hög tid att vi kikar på en ny dator till mig nu . Jag vet inte hur länge till denna kommer hålla för mig. Den blir väldigt varm fort, jätte varm . Och då slår den ifrån och stänger av sig. Så en ny är nog på sin plats. Inte mig emot heller . Satt och kollade lite innan, men Jörgen får nog hjälpa mig då jag inte är jätte duktig på de där om vad som är bra och inte.. Jag behöver ju egentligen bara ha en som jag kan surfa på. Det är ju det jag gör . Och en som jag kan ha mina bilder på .

Idag har vi inte gjort sådär väldans mkt . Efter att jag hämtat William på dagis knallade vi hem och åt mellis. Lekte lite här hemma innan pappsen vaknade, då gjorde vi mat. - ja vi äter faktiskt här hemma, bara så ni vet! ;) Sen städade jag lite granna medans barnen roade sig med annat. Och sen va det rent och snyggt här igen ^^ . Tills imorn då William river ut alla sina leksaker igen =P Men han är go!! =)

Sen när barnen somnat så kom Sara upp en sväng, drack lite kaff, kollade på Grey's Anatomy och nu sitter jag här, ska gå och lägga mig om en liten stund här. Så man orkar med morgondagen, imorn är det inget dagis för William, så jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Hoppas på fint väder så vi kan gå ut och leka en stund. Ja nåt ska vi väl hitta på iaf =)

 

-  Linus provade Nicolinas solisar! Astuff ju ^^


Kommentarer
Postat av: Sarah

Fast Joakim kunde knappt mata henne i början när hon till och med tog flaskan. Det slutade ofta med att jag fick ta över för att få i det sista.

2011-04-14 @ 07:41:44
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback