Söndag - 110410

2011-04-10 08:36:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! =) Igår var vädret helt underbart, lite sommarfeeling på de hela. Alla här uppe grillade i stort sett utom vi, för vi har ingen grill än :P Men de får bli ett framtida inköp. Igår pajjade våran bil totalt, framvagnsbalken hade gått av och länkarmen hade släppt, är bara så himla glad att den inte gjorde det under färd när vi var iväg för då hade vi garanterat åkt av vägen, och den tanken är inte så rolig när man har en liten bebis i bilen. Nä, vi hade verkligen tur!

Framåt eftermiddagen gick vi på en promenad, det var ju så fruktansvärt underbart ute, blir nog en promenad idag med =) Solen har redan börjat titta fram. =) Linus somnade vid 18.30 igår. Han var så tröttis! Och då satte vi oss i soffan och kollade på Little Nicky , sen sa det pang så slog huvudvärken till, och jag deckade på soffan. Vaknade när kl var halv 12 och då gick jag och la mig. Vid halv 2 vaknade Linus och ville ha lite mat . Så då gick jag upp halvt medvetande och blandade till en flaska välling . ^^ .

Nu har han somnat igen för en liten förmiddagslur! Och jag är rätt sugen på det jag med :P Haha! Idag kommer iaf min stora älskling hem, underbara pojk! Saknat han massvis, men vi behövde det här känner jag ! :)

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sandra Dahlqvist

Underbara bilder på underbaringen!! :)

2011-04-17 @ 15:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback