Torsdag 28/4

2011-04-28 06:30:42 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon! Har ni sovit gott? Sådär har det vart här. Kom i säng vid 23.30 och sen vaknade Linus vid 02.30 och ville ha käk :) Sen väckte William mig runt 05.20 :/ Varför vill han inte sova längre? Det spelar ingen roll om jag lägger honom senare på kvällen för han vaknar lika tidigt ändå. Suck . Dom fattar inte att deras mamma är morgontrött :P Haha .

Anw, så kan det vara . Idag & imorgon ska Jörgen på fortbildning för sin ordningsvaktsutb. Och jag och barnen ska åka till leklandet med Sara & Olliver. William tycker ju det är skoj, men får väl se vad Linus säger :P Han är ju inte så jätte road med ngt egentligen. Men men, en stund ska det väl gå bra :) Får vi hoppas . =) Idag ska jag dessutom tvätta har bokat tvättstugan i eftermiddag, nu måste jag verkligen. Har dragit på det hela veckan, men nu måste jag få det gjort.

Blir inget lekland, läste precis att dom gått i konkurs :/ så nu vet jag inte vad vi ska hitta på längre. Ååååh, bajs också! Ja, det var ju riktigt tråkigt. Jaja. Nej om man skulle utfodra barnen lite? :)

Kommentarer
Postat av: sara

Oj har dom gått i konkurs? :S Jag som tyckte att det va så mycket folk där jämt? Varför hände detta då?



Det med att banen inte vill sova på morgonen även fast man lägger dom sen och testar saker vet jag inte, men jag vet jag har samma grej med min stora pojke. Vet inte vad man ska göra, men jag vet också det att dom kommer bli sju sovare högre upp i åldern ;)

2011-04-28 @ 07:15:35
URL: http://saris89bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Hur fasiken kan dom gå i konkurs? Med dom priserna och alla alltid fullt hus typ?? Såå mycket kan det väl inte kosta för dom, haha

2011-04-28 @ 07:22:30
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Känner igen det där, har också en morgonpigg pojke men när man kliver upp tidigt på morgonen så vänjer man sig tillslut :)

Men vi brukar natta om Kevin igen med välling och en ny blöja så KAN han somna om han inte har väckt sin lillebror :)

2011-04-28 @ 08:37:22
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback