Bilar 2

2011-08-05 21:41:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har jag & William varit i Göteborg :) Tog bussen vid 10 imorse, givetvis så glömde jag min telefon i bilen :/ Inte så smart kanske . Nu kunde jag ju inte få tag i någon, men de gick bra ändå. Framme i Göteborg mötte brorsan upp oss på NE Terminalen. Åkte vidare till McD för William var hungrig & han åt upp hela sin Happy Meal, nåt han inte brukar göra . :) men antar att prinsen va hungrig ♥ Klockan tickade på, sen va det dags att gå till Biografen & inta position. William köpte sin en Bilar 2 meny som innehöll en mugg med Bärgarn & Blixten på inkl dricka, popcorn & en liten collectors ask med kort på bilarna :) Tror ni han va nöjd eller ?

Satt klistrad under hela filmen, och blev väldigt arg när den va slut, för han ville se den igen. Sötfis ♥ Sen kom Pekka & hämtade oss så vi slapp åka buss hem . Det va väldigt skönt måste jag säga. Så tusen tack! :) William somnade i bilen på väg hem. Men han somnade hyfsat lätt ändå. När vi kommit hem gick vi över till Sara för att hämta lillprinsen som varit där när Jörgen jobbade. Han blev så glad när mami kom, ååååh då värmde de i mitt hjärta ♥ Och allt hade gått super bra, lite svårsomnad men de är han ju alltid . :P

William somnade dock i våran säng idag. Han va jätte rädd för monstrena i hans säng, så ja han fick somna där. Jörgen kommer ju inte hem förän imorn bitti ändå, så då är de gott att ha han nära. Även om jag helst ser att han somnar i sin säng, men känner han sig tryggare inne hos oss så ja då får de vara så!

Nu sitter jag i soffan och njuter av lugnet, försökt peta i mig lite mat då jag inte ätit på hela dagen . Blä, har verkligen ingen matlust alls :/ Inte bra & ganska så jobbigt. Sitter även och funderar på vad vi ska köpa till William, hittils har han fått en film med bärgarn.. Men vi funderar även att köpa ett antingen Nintendo Wii (som hela familjen har nytta av) eller ett Nintendo DS . Står lite i valet & kvalet . Han blir ju glad för vilket som, så de spelar ju egentligen inte så stor roll.


Kommentarer
Postat av: Emma, Oliwers mamma

Åhh vilken underbar dag :) Oliwer älskade med filmen :)

2011-08-05 @ 23:24:48
URL: http://fantasiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback