Söndag - 110807

2011-08-07 07:03:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagarna går fort :) Det finns inte riktigt tid till bloggen nu :/ Hur gäärna jag än hade velat så har jag två barn som behöver min uppmärksamhet bättre, så blir det lite glesa uppdateringar så vet ni varför :) Så, så är det ! ;)
Igår hände det inte mycket här hemma, vi var hemma hela långa dagen. Vädret var ju inte det bästa heller, enda gången vi kom ut var när vi åkte till affärn. Sen var det bara att påbörja operation läggning av barn . Båda två somnade hyfsat lätt & sen åkte Jörgen och jobbade och jag blev all alone .

Men som tur va fick jag besök av Sara sen :) Och jag lovar er, jag har aldrig skrattat så mycket som igår. Hon tipsade mig om en app som heter "Hey Talk" på iPhonen. Den går ut på att man skickar små ljudmeddelanden till sina vänner, lite som en walkietalkie, så det satt vi och gjorde igårkväll, väldigt skoj måste jag säga.. Det var inte bara ett fnittrigt meddelande ^^ Hahahaha!! Så är det när man släpper loss två tjejer med varsinn iPhone en sen fredagkväll & jag kom inte i säng förrän kl var närmare ett inatt, men ändå är jag inte jätte trött idag, men de kommer nog sen ist .



Idag är de söndag :) Och vi ska bara ha en mysdag hemma. Har inga som helst planer för dagen. Men det är rätt skönt det också, att man inte känner en massa press på att idag så måste jag göra det här, och det här o det här. Utan bara få ta dagen som den kommer . Nu går dessutom Jörgen på sin andra semester period så nu är det ledigt i 2 veckor & under dessa veckor ska vi försöka klämma in ett Lisebergsbesök samt ett besök till Borås Djurpark. Men får väl se vad vädergudarna tycker också, är inte kul att åka dit i spöregn, så länge det är uppehåll är det väl ok :)

Och om en vecka är det dagis start för William igen! Han har nog saknat alla sina kompisar på dagis, även om det har vart skönt att ha massa ledighet tillsammans så ska det bli skönt att komma in i rutiner igen & att han får några timmar i veckan och leka på. Vi har fortfarande inte fått nått besked på om Linus kommer få nån plats eller inte, men ja vi får se. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra efter mammaledigheten än, så det är väl ingen brådis. Har dagar så jag kan vara hemma med honom tills nästa år iaf :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback