Storhandling

2011-08-25 21:17:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har varit en riktig segdag . Men de började bra, startade morgonen med sovmorgon. Sen knallade jag upp och fixa välling till lillherren :) Och sen va det börja göra sig iordning för dagens bestyr, först på schemat idag stog storhandling, det ekade tooooomt hemma hos oss. Men nu är det smockat och det känns bra :) Nu har vi så vi klarar oss resten av månaden .

Efter vi kommit hem fick vi besök av Kajsa, Harry & Wilma :) Barnen busade & Linus gnällde mest för han va trött, men hade inga planer på att sova. Vi drack kaffe och pratade strunt . När dom gått satte jag igång med middagen som idag fick bli Rödspätta med kokt Potatis & äggsås . Det satt fint, och William åt som bare den . Mammas mat är go den ;) HIhihi. Men ska faktiskt erkänna att idag var första gången i mitt liv som jag stekte fisk ^^ . Men det blev bra och helt klart godkänt!

Angelica passade på att besöka oss =) Hon lekte med barnen, och jag kunde grejja lite. Fixa med tvätten, plocka i diskmaskinen o lite sånt. Hon har ju inga barn själv så det röjde hon med mina istället ♥ . Alldeles pöörfekt. Idag hade även William fått ett paket på Posten av en underbar läsare vid namn Veronica . En jätte fin Adidas tröja, åh va glada vi blev. Han ville genast ha på sig den! - Tusen tack!!!! ♥ Fina, snälla, underbara duuuu!! :)

 

Tusen tusen tack!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback