What a day .

2011-08-12 22:56:02 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag har jag sovit halva dagen känns det som . Men gott har det vart, gick och la mig när Jörgen gick upp, Linus sov då. Efter en pissnatt så va jag inte så pigg. Vaknade vid 11, va väl inte riktigt tänkt att jag skulle sova så länge, men de va ingen som väckte  mig så :-P Haha! Sen gick vi ut hela familjen på en liten promenad och borstade pälsbollen samt att vi stannade vid lekplatsen lite innan vi gick hem så barnen fick gunga lite =) Sen ställde sig mamman i köket och fixade en äpplepaj & vaniljsås :) Smaskens ! :)

Sen har jag legat ytterliggare en sväng i sängen fast denna gången med en jävla huvudvärk :/ Jobbigt ! Får så ont i huvudet att värken vandrar ner i ögonen så jag knappt kan se, tackolov så händer det inte särskilt ofta, men de gånger de händer blir jag helt utslagen . :( Tur jag har en sån underbar man som låter mig ligga och vila då och tar skruttisarna utan några problem, vaknade iaf upp med ett leende på läpparna, hörde hur Linus satt i vardagsrummet och asgarvade åt sin brorsa som skojjade med honom.

Dom är så söta tillsammans mina små troll ♥ Linus tycker det är så kul och leka med sin storebror, och William får han alltid att skratta. Nu ska jag strax gå och lägga mig, är riktigt trött trots att jag sovit så mycket idag. Hoppas att natten blir lugn för Linus del och att inte tänderna ska plåga han allt för mycket, nu har den ena snart spruckit igenom iaf, för han blödde lite i tandköttet idag. Så kan vi ju hoppas att William inte vaknar och lägger sig inne hos oss inatt .

Sweet Dreams ♥

Kommentarer
Postat av: Linda!

Jag har oxå sån huvudvärk ibland så jag inte ser och läkarn sa att de är en lättare migrän så köp ezee (eller hur de stavas) dom tar jag.. receptfria så behövs inte recpet på de.

2011-08-13 @ 09:16:58
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: Erika - En Svår Graviditet

Hej!

Vilken fin design du har på din blogg. Gjort den själv??

2011-08-13 @ 12:07:19
URL: http://erikaaaas.webblogg.se/
Postat av: Erika - En Svår Graviditet

De ska sätta igång mig i Vecka 37 så förhoppningsvis slipper vi Neo sa läkaren :) Men man vet ju aldrig förrän efter förlossningen!



Okej, den var väldigt fin!

2011-08-13 @ 17:19:48
URL: http://erikaaaas.webblogg.se/
Postat av: Erika - En Svår Graviditet

Ja, vi låg på Neo med Lukas i 1 vecka. Så vet vad det innebär också. Sen är det ju olika för alla vilka saker man ligger där för.

2011-08-13 @ 18:59:03
URL: http://erikaaaas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback