God fortsättning..

2011-12-26 00:16:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu va julen över .
Vi hade en jätte mysig julafton. Vi startade morgonen med att paket var fick öppnas, William öppnade sin Finn McMissile bil, som han blev överlycklig över, han blev nästan så glad så han började gråta, då har man lyckats med en julklapp. Och Linus fick öppna sin Blixten åkbil =) Den va också en hit, även om han inte blir glad på samma sätt, han är fortfarande lite för liten för att förstå. Det han tyckte va roligast det va att få slänga julklappspappret i skräppåsen ^^

Sen grejjades det lite hemma, barnen lekte med sina nya leksaker. Klädde på dom finkläder. William i jeans, en mörkblå skjorta & slips. Linus hade en vit pikébody, med en grå slipover & gråa manchester jeans. Så fina så ♥ Barnen öppnade resterande julklappar och va såååå nöjda så :) Båda två fick jätte mycket fint. Vi åt lite julbord hemma till lunch, sen behövde Linus sova en stund innan vi åkte hem till Jörgens syster och firade med resten av släkten :)

Där bjöds det på mer mat, mera julklappar & sist men inte minst risalamalta ! :) Sen åkte vi hem med två trötta barn, gick precis hålla Linus vaken i bilen, men han stenslocknade när vi kom hem efter lite välling. William tyckte inte direkt att sova var nåt han skulle göra, han skulle ju leka med alla leksakerna =)
Han vaknade tom inatt och tyckte det va dags att gå upp och leka, och då va kl typ 01 :/ Men dom gjorde morgon tidigare än fan själv, men det fick Jörgen ta :-P Själv sov jag till 10 :)

Idag har vi tvättat massa massa kläder, hade hamnat efter en del så idag bokade jag tvättstugan :) Sen har Jörgens föräldrar samt 2 av hans systrar vart här på middag. Lutfisk, potatis & sås! =) Barnen stendäckade efter dom gått, men sen har Linus vaknat och vart ledsen, antingen för att han drömt nåt eller för att vinden är så kraftig ute, så mörblerna på balkongen kastas hullerombuller :-/

Nu ska jag snart försöka sova med, imorn ska vi åka till Borås är tanken, får väl se hur det blir med det, inte så lockande om det ska blåsa så här..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback