Luciafirande på dagis

2011-12-12 23:11:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej hopp!
En härlig dag har vi haft trots Jörgens slarv ;) Men han kom allt hem på sin rast med vagnen, så jag kunde hämtat William från dagis :-P HIhi. Vi har även haft besök av Lina & Emilia ♥ Trevligt! Fick bli lite frukost tillsammans när dom kom, Linus låg och sov i sin säng, men vaknade sen för lunch och lite bus. =)

Sen var det ju som sagt luciafirande på dagis. Gick väl sådär lyckat. Det hela startade hemma, William ville INTE ha på sig overall, ja han vägrade ta på sig den, för han tyckte att han bara skulle ha sin pepparkaksdräkt utan overall, men de tyckte inte hans mamma som visste att han skulle frysa utan den, så det va ett evigt tjat samtidigt som jag skulle mata Linus som vaknat och va jätte gnällig och hungrig. Efter mycket om och men kom vi iväg men alldeles för sent, vi kom precis när de va slut. William hann sjunga med i sisådär 20 sek :/ Så han vart lite ledsen för det .

Men fick han på andra tankar då vi gick hem och fikade ist med pepparkakor och lussekatter. =) När pappan kommit hem fick det bli middag på Sibylla då ingen av oss hade nån fantasi till middag.

 


Kommentarer
Postat av: Emma, Oliwers mamma

Oliwer ska också fira ute fast idag. Jag hade som tur va fått tomtekläder och har en i storlek 122/128 som jag tvättat nu.

Passar inte den e de kris...hehe

2011-12-13 @ 10:37:28
URL: http://fantasiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback