Öroninflammation

2011-12-08 22:39:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej där .
I förmiddags åkte vi till vårdcentralen då han i stort sett skrikit hela natten :/ Som jag misstänkte så hade han öroninflammation. I båda öronen. Stackars min plutt. Läkaren ville inte ge antibiotika utan låta det läka ut av sig självt, men jag orkade inte se han ha så ont mer så jag sa att vi SKA ha antibiotika med tanke på hur det gick sist han hade det och har ingen lust att se han tappa så mkt vikt igen, när han först nu börjat öka bra i vikt . Så kåvepenin fick det bli.

Dock inte de lättaste att få i han, så fort jag bara visar han medicinsprutan börjar han kvälja sig själv. Försökt med massa olika metoder, men finns inget sätt som funkar bra . Det är typ den hårda vägen som gäller och bara tvinga honom, även om de nästan känns som ett övergrepp mot honom :/ Usch! Tänk om alla barn bara kunde tycka om att ta medicin, va lätt det hade varit :P Hihi .

Vi har även haft barnens morbror på besök idag! :) William fick julklappar av honom idag. Till Linus har vi lagt ihop till en grej men den får vänta tills på julafton. William fick iaf en pippitröja & en iPhone 3GS. iphonen är Hasses gamla, så han har den bara att spela på, brukar den inte som en telefon, utan bara som en spelgrej alltså. Men håller han den i fint skick så kan han ju ha den sen när det är dags för honom att få en egen telefon även om det inte är än på ett bra tag.

Ikväll har jag och min fina Sara ♥ bakat lussekatter! :) Härligt med lite sällskap på kvällskvisten, men nu ska jag snart krypa ner hos mina pojkar och försöka få några timmars sömn! Men först göra iordning i köket & läsa lite bloggar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback