Today is a better day .

2011-12-16 22:41:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God kväll bloggvärlden!
Hoppas ni haft en bra dag? Min dag har vart mkt bättre än gårdagen. Har väl så smått börjat smälta det här med biopsin nu, men tycker fortfarande de är väldigt läskigt. Men jag hoppas det ska gå bra. Försöker intala mig själv det iaf. Fick besök av Erica + familj idag, på en liten fika, deras lilla prinsessa var inte på nåt solskenshumör direkt. Men så är de ju ibland med bebisar, inget man kan styra över.

Båda barnen somnade vid 19. William var helt slut, och stendäckade innan Linus tom. Fick lite glädjande besked idag med från skolan. Jag kom in på alla kurser jag sökt och tackade ja till att läsa - Barn & Ungdomssjukvård, Psykiatri & Hemsjukvård på distans. Dels för att barnen ska slippa långa dagar på dagis & för att jag vet hur första terminen på dagis är, mycket sjukdomar och då kan jag ändå plugga även om dom skulle vara sjuka och behöva vara hemma. Ska bli skönt att komma igång igen, även om det är ganska jobbigt också.

Men, jag får ju nåt att sysselsätta mig med heltklart! Ska bli intressant. Så nu är det verkligen byebye mammaledighet. Men ja, lite sorgligt är det allt, för jag tycker ju egentligen att Linus är lite liten än. Men jag vet inte.

 

Här hittade jag han idag ;) Busunge!!



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag har oxå läst de kurserna men inte hemsjukvård, det jobbar jag inom och hoppas just nu jättemkt på ett jobb jag sökt. Det är här i byn istället för i malmö så slipper jag köra drygt 3 mil enkel väg typ varje dag. Barn- och ungdomssjukvård läste jag på distans från Trollhättan. Gick jättebra :) Min dotter var bara ett par dagar gammal när kursen började. Psykiatri och en massa annat läste jag när jag läste omvårdnadsprogrammet på Lernia 2005. lycka till!

2011-12-17 @ 08:46:05
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är det på distans i thn? då får jag bara önska dej lycka till! Min bror läser två av dem kurserna och psykiatrin är det värsta han varit med om. Har man ingen erfarnehet av medicin osv innan så blir det ett tuff start och läraren är helt veck. Hon har jobbat inom psyk hela sitt arbetsliv och är manipulerad så man får inte ifrågasätta ngt!



De krävs även hur mkt tid som helst till att plugga på distans, iaf så många ämnen samtidigt. Det krävs oerhört stor självdisiplin och nästan mer tid ifrån familjen är en skoldag så lycka till!

2011-12-17 @ 14:02:22
Postat av: Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Kände också att Pontus var för liten när han började (1,3), hade helst av allt velat avvakta till efter sommaren så att hade varit 1 1/2, men jag fick jobberbjudande och Jonas behövde tillbaka. Men de gick väldigt bra trots flera ledsna lämningar.

Hoppas att de kommer gå jätte bra för Linus : ) Wiliam är ju inte långt borta om han skulle behöva trygghet.

2011-12-17 @ 19:08:53
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Jonetta - Mamma till Emilia 07 och Emm 08

jag läser på distans heltid. har läst 4 terminer på komvux före, va väldigt jobbigt i perioder när barnen va sjuka, och jag fick mkt frånvaro, kan tillägga att jag är ensamstående.

Så nu när jag läser på distans så känner jag ingen press när barnen är sjuka.

Självdisiplin? javisst måste man ha det, men det måste man ju ha även om man har skoldagar.



förstår ditt resonemang till 100% Marie! kände precis detsamma, för mig har det varit toppen, du kommer fixa det galant! :)

2011-12-18 @ 23:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback