Barnloppis & 30-års firande på Volvo

2011-02-05 23:20:12 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Vi kom iväg till Vänersborg :) Och in på loppisen, mycket folk och de resulterade att man inte kunde köra barnvagnen där inne, så jag fick gå med en sur unge på armen (Han sov, men vaknade när jag tog upp han) Och William sprang runt som ett yrväder så jag fick jaga honom nästintill hela tiden. Så nej, nästa gång ska jag gå utan barn. Nu gick vi bara igenom, och sen gick vi. Tog en fika på Nordfelds och sen tog vi bussen till Volvo Brandt som hade 30-årsfirande .

Dom hade massa roliga aktiviteter för barn . Bla, ansiktsmålning, godisregn, Markoolio var där och spelade. William fick en autograf + att vi tog bild på han tillsammans med William & Liam :) Ska lägga in bilden nån dag, nu ligger den på min mobil . Jörgen åkte och hämtade oss, och på hemvägen stannade vi och köpte present till Thea , som vi ska på kalas för imorn :)

Både barnen somnade vid 20-tiden ! Skööönt! Så jag har legat i soffan och kikat på Melodifestivalen. Skit som vanligt, men vad hade jag förväntat mig egentligen? Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig, Linus vaknar nog snart och vill äta så lika bra att infinna sig i sängen då :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Maria Bredin

skit o skit. beror på vad man har för smak. jag hittade då en kanon låt och en som var helt okej :)

2011-02-06 @ 00:01:14
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: Linda!

Dom är så söta dina pojkar =)

Vi får ta den där fikan någon dag snart =)

Kram

2011-02-06 @ 01:20:00
URL: http://asomilinda.blogg.se/
Postat av: Hannah

Kuul med loppis!!:) Men kanske inte med en liten busig och en liten bebis i famnen:) Vilka härliga bilder, sagt det innan och säger det igen; Såååå söta pojkar!!



Men vad otäckt att han inte fick tillräckligt med näring av moderkakan. Sånt kan man ju inte själv styra, ja eller veta om knappt. Men skönt att allt gick så bra då ändå. Men det måste varit lite otrevligt att få veta i v 33.. Jag menar har man dom utanför magen så kan man ju styra matning och allt själv.. När dom ligger i magen kan man ju inte göra mycket mer än att äta, vila, ta hand om sig själv..



Min förra förlossning tog ca 10 timmar från första värken tills lillan var född. Det kändes som det gic snabbt, även om det ändå var 10 timmar. Allt flöt på så bra.. Man undrar hur denna gång ska bli!! Hur har dina förlossningar varit? Har du använt bedövningar? Jag är lite kluven än när det kommer till det.. Hur jag ska göra denna gång.. Men jag får väll ta det som det kommer kanske=)

2011-02-06 @ 12:38:26
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Izzies mum

heeej :P du skrev till mig på bdb ;) jag misstänker att jag vart här inne tidigare, hehe! :)

känner igen det... och känner igen babysittern som linus ligger i, för vi har en likadan. hehe! :D pöss

2011-02-06 @ 17:00:02
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag åkte dit med bara Alice och hade henne i selen så det gick bra, fattar att det var jobbigt med båda barnen, var ju rätt trång och mkt folk.

2011-02-06 @ 20:22:17
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Tina

Ja verkligen! tiden rullar på så fort! :)

2011-02-07 @ 10:11:55
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Åh, tack :D

2011-02-07 @ 11:18:19
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback