Eehm.. Lördag?

2011-02-19 07:57:59 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår gjorde inte alls mycket.. Vi var iväg och handlade lite mat o sånt, och när vi kom satte vi igång med middagen, det fick bli mammsens favvis Tacos :) Något som William äter väldigt bra av också! Sen gick pappsen och la sig för att orka jobba sen. Och vad gjorde vi då? Fredagsmyste typ.. Linus tog en liten tupplur så då passade jag och William på att ha soffhäng ^^ hehe!!

När barnen somnat satte jag mig och kollade på det senaste avsnittet av Vampire Diaries . Guuuuud, va spännande det är nu, längtar så tills nästa vecka! Sen kröp jag ner i sängen, och fått sällskap av Linus hela natten, åhååå så mysigt. Jag älskar att ha han tätt intill mig. Finns inget bättre. Bebistiden är alldeles för kort, därför bör man njuta av den! Jag gör de iaf, älskar när han somnar i famnen på mig, då blir jag så lugn och harmonisk.. Åh, va det är gott!

Idag gjorde Linus morgon vid 06 . William klev upp kl 7. Och jag är trött.. Ovanligt va? .. Idag händer det inte nått, om det inte är alldeles för kallt så kanske vi går ut en sväng..


Kommentarer
Postat av: Ida

Du gör rätt i att njuta!! Bebistiden går alldeles för fort!

2011-02-19 @ 09:06:04
URL: http://idasegenlillavarld.blogspot.com/
Postat av: Tina

Det är en övning som tränar magen och den kan man köra redan efter man fött. Mycket bättre göra den än situps osv. :)

2011-02-19 @ 12:59:55
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback