Fredag 110210

2011-02-11 13:04:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår somnade William redan vid 18-tiden , inte riktigt likt honom. Försökte väcka honom förjäves för jag visste ju om han somnade då, så går han upp före fan själv. Men det var hopplöst så det var bara att förbereda sig på en tidig morgon.. Men tror ni jag kom i säng tidigt för det? Nepp.. Gick väl o la mig runt 12 snåret, och jag hann sova i ungefär 2 timmar innan Linus ville ha mat igen, och sen klev vi upp kl 5 imorse!

Jag va inte pigg!
Inte för fem öre.. Men har man inget val så har man inte. Inte ens Linus var vaken då, men han vaknade när William kom in och levde loppan. Detta är nog det jobbigaste med 2 barn, man kan ju inte direkt sova när bebisen sover, och då blir man eller iaf jag så himla seg, när man aldrig får nån direkt sammanhängande sömn, men det visste jag ju sen innan, men jag kände bara för att gnälla av mig lite. William ville se på TV när han vaknade, men de går ju inga barnprogram kl 5 på morgonen.. Nej allt efter kl 6 är okej enligt mig, allt före de är NEEEJ!!

Linus somnade om vid 7 och sen sov han till 10 . Tröttfisen.. Nu ligger han och sover igen, antar att han inte var så nöjd med att gå upp kl 5, det brukar vi ju inte göra.. Sara har vart här på en kopp kaffe, och nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt innan lillfisen går upp. Sen funderar jag vad vi ska äta till middag idag. Får se vad man kan slänga ihop.

Vilket jävla väder vi har då.. Går ju inte ens att vistas ute :/ Jobbigt med en rastlös 3-åring. Nu ser det dock ut som William somnar i soffan, bra det kan han behöva. =) Kanske han kommer i säng i normal tid ikväll och slipper vara så sur och gnällig hela dagen, så nu ska jag flytta in han till sin säng istället! =)

 


Kommentarer
Postat av: donken

nä det där med sömnen under småbarnsåren är då en ren vetenskap vill jag lova. man får sova lite då å då, så tillslut vet man ju knappt vad man heter. :P



pöss!

2011-02-12 @ 15:13:30
URL: http://donekns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback