Helgen lider mot sitt slut..

2011-02-27 21:58:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var även denna helgen förbi.. Vad har vi gjort då? Igår var vi på Överby en sväng och shoppade lite :) Det blev en heldress till Linus och 2 par byxor till William. Ett par leggings till mig, och ett skydds skal till min telefon. Jörgen kollade även lite på byxor, men kunde inte riktigt bestämma sig, dessutom köpte sig William en cowboyhatt. Innan vi åkte hem så åt vi mat på Etagegrillen, mums :)

Annars har helgen varit lugn :) Jörgen har jobbat och jag och barnen har vart hemma. Idag har Linus haft en riktig grindag, så det är inte många minuter jag fått sitta ner. Så fort jag lagt ner han för 2 sekunder så har han brytit ihop, så det har bara vart och bära på han idag. Det va riktigt skönt när han somnade ikväll, även om han var supersvår att lägga ner i sängen, så fort jag lyfte ner han så vaknade han givetvis. Men tillslut somnade han :)

Just nu håller Jörgen på att baka bröd :) Och jag håller på att se på Vampire Diaries! Spännande spännande! Snart läggdags så man orkar med morgondagen, ifall den blir lika jävlig.

Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Själva blev vi matförgiftade efter att vi hade ätit där i vintras : (

Men undertiden vi åt var de ju gott ;P

2011-02-28 @ 08:21:04
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback