Leklandet

2011-02-03 23:19:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi kom iväg till leklandet :) Vi tog även med oss barnens kusin Liam :) Dom sprang runt där o busade som bara den, och även jag fick lekt med William. Super skönt att få ägna bara tid åt honom, det sker ju inte så ofta tyvärr. Men så är det ju när man får syskon. Man kan inte ägna 110% åt bara ett barn, speciellt inte under bebistiden om man som jag gör ammar. Men när jag slutat amma ska allt jag se till att bara jag och William kommer iväg på lite saker =) Tror han kommer uppskatta det, även om han väldigt gärna har lillebrorsan i släptåg. Vi har bland annat planerat att gå och se Cars 2 på bio i sommar :) Bara jag och han =)

Sist vi va på leklandet var dagen då Linus föddes. Då gick jag där och busade med William med värkar ;P Haha! Det var en upplevelse det med, men jag upplevde ju aldrig dom värkarna så starka sen kom dom ju bara med 15 min intervaller, så why not lixom? ;P Denna gången avslutade vi inte kvällen på förlossningen iaf :) Nu har vi ju våran underbara bebis hos oss =)

Jörgen var även och hämtade ut sitt nya körkort :) Ja, det har bara tagit han sisådär 10 mån att förnya det sen vi gifte oss ;P Hehe. Men nu är de gjort. När vi kom hem lagade han lite middag, för William var hungrig och grinig. Och sen har vi bara ägnat kvällen åt att få Linus att somna som inte alls varit med på noterna. Det enda han har sovit idag är i bilen till o från leklandet. Och för en 3 månads bebis är det väldigt liten. Och nu när han är så hes vill man ju att han skriker så lite som möjligt. Inte för att vi brukar låta han skrika, men de skär så i en nu när han knappt har nån röst.

Så Jörgen har gått runt o vyssjat han till sömns, men så fort han lagt ner han så har han vaknat. Men sen somnade han äntligen vid 21-tiden. Och sover än. Så jag ska alldeles strax gå och lägga mig innan han vaknar och vill äta igen. Det har vart en låååååååång dag. Och imorn ska jag och barnen hem till Kajsa på mammafika :) Ska bli trevligt! :) Ska passa på att dela ut lite Bepanthen salva då med ;P


Kommentarer
Postat av: Hannah

Inte illa att springa på lekland med värkar:)) Mysigt att du får lite egentid med stora pojken. Fullt upp med blöjbyten, amning och busig 3 åring:))



Den 10 februari (om bara 6 dgaar!!) är liten beräknad, och vi längtar sååå mycket nu.

2011-02-04 @ 22:00:24
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback