Måndag 110207

2011-02-07 11:20:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår åkte vi iväg på 5-årskalas :) Det bjöds på korv & bröd samt glass till all barn. När vi åkte hem fick alla med sig varsinn godispåse. William hade jätte kul på kalaset, och Linus var rätt nöjd han med, han fick ju massa uppmärksamhet :) Igår var även William inne i en såndär hemsk trots där han inte lyssnar ett skit, jag trodde att jag skulle bli galen där ett tag, men det är väl bara o härda ut antar jag .. Även om det är jobbigt.

Efter kalaset kom Jörgen och hämtade oss , och vi åkte till hans föräldrar på lite söndagsmiddag. Det va skönt att slippa laga mat, samtidigt som det var väldigt gott. Efterätt blev det också, tårta och kaffe :) Sen va det bums i säng för William när vi kom hem, eftersom han skulle upp till dagis idag, dessutom eftersom han hade gått upp kl 05 igår :/ ..

Idag är han på dagis och busar av sig .. Och jag och Linus gick o la oss o sov i 2 timmar. Underbart gott! Bara få ligga o mysa, och sova! Något som uppskattas här hemma, om en liten stund ska jag kila ner i tvättstugan och börja med tvätten, som bara växer o växer här hemma.. ;P

 

 



Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Han verkade gilla det! Dock blev han ganska så ledsen när han fick in en massa vatten i munnen..Men det kan man ju förstå.

Mest var han bara glad å såg ut att trivas iaf! :)

2011-02-07 @ 12:43:38
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback