Onsdag 110216

2011-02-16 07:24:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon kära vänner ! Igår var en jobbig dag :/ Linus var inte nöjd för fem öre, antagligen nåt som bråkar med honom, men jag vet inte vad. Sova var inget han planerade att göra, somnade han så vaknade han efter 10 min igen, så ni kan ju gissa hur kvällen för oss var? Linus var extremt övertrött och bara skrek o skrek o skrek. Och inget jag gjorde dög, tillslut somnade han i min famnen, troligtvis av utmattning. Stackars min bebis!! Sen vaknade han efter 10 min igen, för då hade han bajsat, så då var det bara att byta på han och sen börja om från början för o få han och sova.. Lättast är ändå att lägga sig i sängen o låta han snutta sig till sömns.

Gick o la mig tidigt igår, för jag var så fruktansvärt trött . Hade somnat innan kl slog 21 . Sen minns jag inte riktigt hur Linus har vaknat under natten, oftast har han bara velat snutta lite och sen har jag lagt över han i sin säng igen. Han äter inte direkt på natten längre, utan det är bara snuttande. Men samtidigt är inte jag så medvetande på nätterna heller för den delen, jag lyfter bara över han till mig och lägger han intill bröstet och sen somnar jag om. Smidigt ? Oerhört :) Mer amning till folket .. hehe!!

idag ska vi till BVC för 4 månaders kontroll :) Ska bli spännande och se vad lillskruttas väger nu =) Och se hur lång han är. Vi ska även prata smakportioner, men jag tror jag ska vänta med det tills han är 5-6 månader. Kanske testar gröt, men pureerna kommer jag vänta med. Jag tycker han känns på tok för liten för det, men jag ska diskutera det med henne, så får vi se. Rekomendationerna är ju ändå att helamma i 6 månader.

Nu vill skruttas ha uppmärksamhet, så det är nog bäst att jag ger han det , innan han blir för arg på mig =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback