Söndag 110213

2011-02-13 22:36:16 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Så var det redan söndag.. Anledningen till mitt dåliga bloggande, är sömnbrist. Bara för att jag vart ensam, så har båda barnen bråkat på nätterna, jag har sovit ungefär 5 timmar på 3 dygn, så jag har vart som en zombie dom senaste dagarna. Då är inte bloggen min prio ett. Så minsta lilla chans till att få sova tar man, men det är inte så lätt med en busig 3-åring. Speciellt inte när Jörgen jobbar, men men I'll survive, I always do .

Igår tog jag med mig barnen o åkte till stan, vi hälsade på Jörgen som jobbade på Swania, åt på Grillhouse och innan vi åkte hem gick vi och köpte lite lördagsgodis . Och idag har vi vart och hälsat på Sara & Toni en sväng, sen hem o tvätta. William har vart hos Carina några timmar, så då har jag passat på att sova när Linus sovit. Just nu ligger Linus och sover hos Jörgen, förhoppningsvis för natten, så när jag har uppdaterat här, ska jag ta mig en kopp te och sen gå och lägga mig jag med. Man vet aldrig hur natten kommer bli.

Imorn ska William till dagis, det är ungefär dom planerna vi har. Det är även alla hjärtans dag , men ingenting som vi firar i det här hushållet. Jörgen jobbar 2 nätter till, sen är han ledig igen! Skönt =) Nej, nu ska jag fixa lite här hemma!

 

William & Nicolina


Kommentarer
Postat av: Emma, Oliwers mamma

usch stackare... sömn är sååå viktigt.

Passa på imorgon med :)

2011-02-13 @ 22:44:26
URL: http://fantasiemma.blogg.se/
Postat av: Martina

jobbigt att inte fått sova hoppas du får sova lite längre snart.



söt bild på william och nicolina.



hoppas allt är bra med er

kram

2011-02-14 @ 09:06:19
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Amelie

Det är fan hemskt när man inte får sova ut ordentligt!

2011-02-14 @ 11:45:36
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback