Torsdag 110203

2011-02-03 11:52:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hejsan! :) Vi gjorde inte alls så mkt igår. Slappade halva dagen tills Jörgen vaknat och vi kunde åka och hämta William. Efter att vi hämtat honom stannade vi på Hemmakväll för att hyra film, det blev; Snabba Cash, Resident Evil & Grown up's :) Så när vi lagt barnen så satte vi oss och kollade på Snabba Cash :) En helt okej film. Men jag var super trött, så jag höll på att somna flera gånger i filmen, inte lätt att vara en trött småbarnsmamma.. ;P

Idag gjorde William morgon vid 06 . Linus vaknade inte så långt därefter och ville gå upp. Så det var bara att knalla upp, sen dess har vi inte gjort så mkt. Ätit frukost och tittat på TV. Nu ligger Linus i gungan, och William springer runt i kalsonger. Måste verkligen försöka o få han torr nu, han fyller ju ändå 4 i Augusti. Men vi märker hur det går, vi får ta det i hans takt.

Idag funderar vi på att åka till Leklandet så William får leka av sig lite =) Men vi får se vad vi hittar på :) Nåt får vi hitta på annars är risken att William blir ganska rastlös.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback