Varför gråter inte Emma?

2011-02-22 22:51:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag när William varit på dagis har jag tvättat, men det syns inte ens i tvättkorgen, det är fortfarande full. :/ Får boka nån dag i helgen med, så jag får det gjort. Ett evigt göra, tvätta!! men men, efter dagis fick vi lite besök av Kajsa, Harry & Wilma samt Angelica, Anthon och lilla Isak. Som inte var så liten till storleken, han var större än Linus, och ändå är Linus ca 3 månader äldre ;P Men sen är han ju väldigt liten min plutt! Dom stora killarna röjde gärnet här hemma, William satte sig hos Jörgen och somna, så rolig är han ^^ Haha!!

Han vaknade precis efter dom gått.. Och var skitsur!! Han ville ju leka med dom, men så går de när man är trött, hehe! Sen dess har det grejjats och donat, jag har vikt tvätt, vi har ätit middag, roat Linus. När Linus somnat och ja William också för den delen, satte jag mig med min bok som kom på posten idag.

"Varför gråter inte Emma?" - Den är skriven av Emma Jangestig, mamman till Max & Saga som blev mördade i Arboga i Mars 2008. Den är hemsk, eftersom jag vet att det har hänt, hemskt att behöva läsa om, men det är ju sanningen. Och jag tycker det är intressant att få läsa hennes ord . Nu är jag alldeles för trött för det här, jag och Linus ska till barnmottagningen imorn förmiddag för en viktkontroll, så nu ska jag nana..

Kommentarer
Postat av: Amelie

Jag ammade Hugo i ca 2 månader. :P

2011-02-23 @ 20:34:02
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Tack! :)

2011-02-23 @ 21:05:10
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback