5-års Kalas

2011-01-22 12:13:21 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Båda barnen somnade runt 21 igår :) Men Linus vaknade efter en stund och ville tutta lite. Men vid 22 hade han somnat in för natten, det är skönt nu när vi börjar få in rutiner. Gjorde inte alls mycket igår kväll, låg i soffan och blegade på Hannibal , men inte fan kom jag i säng tidigt för det. Runt 01 ungefär..

Igår var vi även hos Tina & Nellie på en liten fika, supertrevligt! :) Efter vi vart där åkte vi till Överby, jag skulle hämta ut bärselen, samt att vi behövde handla lite. Jag sprang även in på Lindex o köpte en ny overall till Linus, då den han har börjar bli liiiite tight. Men nu såg jag att det inte var några fötter till den, så jag skulle väl behöva köpa tossor också :/ Tror inte jag har några, får kika på det .

Idag ska vi på 5-års kalas för barnens kusin Liam som fyllde år för 2 veckor sen.
Och nästa helg ska jag faktiskt gå ut, kommer säkert få en massa otrevliga kommentarer nu.. Men så är det! Jag behöver få komma ut och ladda mammabatterierna . Så Linus ska vara hos sin faster och jag tror de kommer gå bra, första gången känns ju alltid jobbigast att lämna. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ringa o terra henne hela kvällen typ ;P Men det ska bli kul att få komma ut lite och bara få vara Marie för en kväll =)


Kommentarer
Postat av: ☆ ♥ Blivande hemmafru & Gravid ♥ ☆

Man behöver som du säger "få ladda mammabatterierna" =P Hoppas du njuter den kvällen! ;) Förtjänar du!

2011-01-22 @ 13:34:10
URL: http://www.mellie.se
Postat av: Jelica

Jag tycker du skall skita i vad andra säger. Det är ju du som avgör hur du gör!



Jag själv hade aldrig gått ut så tidigt, men det är jag det :)

Jag var nöjd bara jag fick träna el åka till affären under tiden jag helammade.

2011-01-22 @ 15:37:24
URL: http://ietthusiskogen.blogg.se/
Postat av: tess

är väl ingen som behöver en kväll ute mer än en 2barns mamma!!? go for it!;)

2011-01-22 @ 16:28:25
Postat av: ida

Tar han flaska och det känns bra för dig? Vad finns det då att prata om?? Klart du ska ladda mammabatterierna, det behövs!!!

2011-01-23 @ 09:03:10
URL: http://idasegenlillavarld.blogspot.com/
Postat av: mettelise

jätte fin blogg du har:)

Det är ju nästan lättare att lämna bort de när de är mindre för då har de inte den oppfattningen som de ahar när de börjar bli rädda för främmande folk. Jag lämnade Benjamin när han va 8 månader första gången, gick jätte bra värre va det när han va 1 år. ha det så kul, det är som man säger i balnd måste man ladda battrerierna. Även mammor har behov att bara vara en egen person i bland. Kram Mette

2011-01-23 @ 13:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback