Babybjörn Active

2011-01-21 21:20:11 Marie babblar
» Kommentarer(3) «


BABYBJÖRN Bärsele Active är en rejäl bärsele, perfekt för dig som lever ett aktivt vardagsliv och vill kunna bära ditt lilla barn under längre stunder. Den är extrautrustad med ett justerbart ryggstöd som ger bekväm stadga i ländryggen och hjälper till att avlasta axlarna. I likhet med alla våra bärselar är den utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet.

Ländryggsstödet justeras individuellt
och ger bekväm stadga för ryggen. Ryggstödet och de breda axelbanden samverkar och ger hög bärkomfort med bra avlastning.

Bärselen är ergonomiskt formgiven och ger rätt stöd åt ditt barns huvud, rygg och höfter redan från födseln. Huvudstödet är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.

Konstruktionen är väl genomtänkt för att du ska bära ditt barn säkert och nära dig redan från födseln samtidigt som den är enkel att använda. Bärselen är lätt för dig att ta på och av på egen hand, och alla justeringar görs bekvämt på framsidan. Dessutom kan framdelen öppnas helt så att du kan lyfta ur ditt sovande barn utan att väcka henne eller honom.


Kommentarer
Postat av: Zara

Har en exakt sådan i färg och allt. Är jätte nöjda och att det är svankplatta på den gör jätte mycket.

2011-01-21 @ 21:34:43
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Sarah

Har du köpt eller ska köpa? Köpte ju själv en bärsele nyss och åh vad skönt det är. Hade den när vi var och handlade hela familjen häromdagen och det var skönt att slippa ha vagnen med i bagaget när man vill ha plats för kassar. Är ju barnloppis den 5:e också (har jag för mig) och då kommer den också bli perfekt. Fast jag har ju en ergo och inte babybjörn men babybjörn active verkar vara bra.

2011-01-23 @ 10:35:52
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Vet du ungefär vad en sån kostar ? :)

2011-01-24 @ 16:47:33
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback