Dagisstart

2011-01-10 11:20:25 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Förmiddag allihop :) Igår hann jag knappt sitta vid datorn.. Jörgen jobbade i lördagskväll, så på söndag förmiddag var jag ensam med skruttarna, vi kollade på film och myste i soffan :) Efter att Jörgen vaknat åkte vi hem till Jessica för att fira Liam som fyllde 5 år :) Jessica bjöd på kaffe och tårta, jag tog en liiiten bit :-) Linus tog sig en powernap där, igår tyckte han absolut inte att han skulle sova, för de enda han sov var ca en kvart på hela dagen, så vi hade en riktigt övertrött, kinkig bebis som vägrade sova. Tillslut klädde jag på oss, la han i vagnen och var ute o gick en timma på kvällen så han kunde komma till ro.. Och efter en timmas traskande somnade han äntligen!

Då sov han för natten :-) Vaknade strax efter 02 för lite matpåfyllning. Sen sov vi ända tills William kom in och väckte oss vid halv 8! Jörgen gick upp med han och jag låg kvar och ammade Linus. Sen körde Jörgen William till dagis och där är han nu och springer av sig lite energi, det kan behövas om man säger så ;-) Jag kan ju inte aktivera han på samma sätt som dagis gör. Speciellt inte nu när Linus är så liten. Så det är nog skönt för honom!!

Linus har precis somnat hos sin pappa :) Och jag håller på att städa lite. Har plockat undan en massa, städat Williams rum, han tycker ju inte att han ska plocka tillbaka saker och ting efter sig. Fler som har det så? Dra fram saker är jätte kul, men inte ställa tillbaka det. Tur hans mamma älskar att städa.. eller inte!! Sen när Linus vaknat ska jag dammsuga och lite sånt :) I eftermiddag får vi lite fika besök av Emma & Melvin :)

Nu ska jag fortsätta här .. =)


Kommentarer
Postat av: Anna

Nopp, Kasper har alltid plockat upp efter sig =) Klart att jag behövt tjata någon gång då & då, men det är sånt som hör till, tycker jag.

Nu behöver jag inte ens säga till om något. Han städar sitt rum och mer därtill ;)

2011-01-10 @ 12:39:29
URL: http://alinds.blogg.se/
Postat av: Linn, 21 år mamma till William

Tack så mycket :) Det verkar vara en fruktansvärt charmig William du har också :D

Varför var Linus så liten när han föddes? :O

2011-01-10 @ 15:46:05
URL: http://linnochdaniel.blogg.se/index.html
Postat av: Martina

söt bild på er:) låter som ni haft en mysig helg:)



sv: jag vill gå ner 11 kg och bygga muskler går inte på nån diet så mer än att äta mindre portioner och är med i viktklubb:)



är de mkt du vill gå ner?

krma

2011-01-10 @ 16:10:09
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Tina

Får hoppas Linus somnar lättare idag! :)

2011-01-10 @ 17:13:01
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Ja, de var verkligen skit läskigt. Trodde ju att han skulle slutas andas nästan när som helst, man bara väntade på nästa andetag.

Hoppas verkligen att han skall slippa fler sådan kvällar : ( Det värker rikigt i en när man tänker tillbaka.



Är så väldigt glad att medicinen värkade så himla fort. Jösses vilken skillnad det blev i andningen.

Nu har han peppar, peppar varit bra flera nätter. Dock ar ju snorigheten kommit nu så an hoppas bara att de skall fortsätta att gå bra...



Får ta och ses här sedan när jag skall vara föräldraledig på vardagarna igen ;D

2011-01-10 @ 22:22:00
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback