Gårdagen

2011-01-30 22:01:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Gårdagen var superkul :) Det var förfest hemma hos Sara med massa underbara människor! Kunde inte vart bättre =) Allt var tiptop tills Jörgens mamma hörde av sig och sa att Linus var väldigt ledsen, då blev jag helt knäckt. Det var nästan så att jag ville släppa allt och åka till honom. Men efter att han hade bajsat så somnade han, och då kunde jag andas ut . Sen bar det av ner till stan och Oleary's :) Det va jätte skönt att få komma ut, man behöver det ibland, och bara få vara sig själv. Men det finns inget som slår att få vara tillsammans med sina barn. Nu kommer det nog dröja tills nästa gång, då Linus mage reagerade så på ersättningen =/ Han har fått ersättning innan, men aldrig så mycket. Och alltid i samband med bröstmjölk, så antagligen blev det en chock för hans lilla mage.

Jag passade verkligen på att sova ut idag :) Klev inte upp ur sängen förrän kl var närmare 11. Och sen kom Linus hem, vi gick ut på en liten promenad och sen hem till Sara :) Och kollade på dom avsnitten av Vampire Diaries som jag har missat, men nu är jag ikapp, och de är såååå spännande!

Ska lägga in lite bilder =)

 

 

 

 

 

 

En liten bildbomb ! ;D


Kommentarer
Postat av: Martina

va skönt att få komma ut och bara rå om sig själv men förstår att du sakna barnen.



hoppas ni får en bra vecka:)

2011-01-31 @ 15:37:38
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Tina

Tack! Jag blev nöjd. :) Vad roligt att du fick komma ut och ha det lite trevligt med vänner. Klart man behöver lite egen tid ibland. :)

2011-01-31 @ 21:34:20
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback