Hoppas inte det är så :/

2011-01-27 20:10:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det känns nämligen som att min mjölk håller på att sina :( Idag har jag gett Linus ersättning 2 ggr, visserligen har han inte ätit så värst mycket av den men ändå. Han har varit ganska frustrerad vid bröstet. Så jag hoppas att det bara är en tillväxtperiod som många säger. Jag vill inte att det ska ta slut redan, men de lär ju visa sig vid nästa vägning om inte annat om han får i sig tillräckligt. Jag vill ju amma tills han är iaf 6 månader. Men jag ska fortsätta kämpa och truga med amningen, i värsta fall får jag ge han tillägg efter att jag har ammat. Måste bli bättre på att dricka mer vatten också :/ .. Vilket jag är jätte dålig med.

Nu har jag precis lagt William, hoppas han somnar snart så jag kan få lite lugn o ro. Linus sover han med, men lär väl vakna om en liten stund. Tror knappast att han sover för natten. Ska försöka ta mig nåt att äta, för inte ens det har jag hunnit idag. Har det inte vart det ena, så har det vart det andra..

Imorn är det äntligen fredag och Jörgen jobbar kort dag ! :) Skönt då slipper jag sitta ensam hela kvällen, han är väl hemma vid 21.30 ungefär då :)


Kommentarer
Postat av: Tina

Kämpa på sålänge du orkar men skulle du inte göra det så tänk på att du faktiskt ammat i tre hela månader. :) Sen är det ju viktigt just att äta och dricka för annars produceras ingen mjölk. :) Nej gör bara det som känns bäst för dig! :) Kram

2011-01-27 @ 21:49:12
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback