Kalasat

2011-01-08 22:05:36 Dagboken
» Kommentarer(8) «


God kväll alla bloggisar ! :) Igår var William supersvår att lägga.. Överskottsenergi? Han somnade inte förrän kl var närmare tolv "/ Men inte fan sov han längre imorse för det. Sova kan man väl göra när man är död.. Eller barnen utflugna antar jag? I förmiddags åkte vi ut till Överby för att hitta födelsedagspresent till Sara som fyllt år. Samt att vi behövde handla lite mat, blev även lite lördagsgodis. Jag har en ätadag i veckan då jag får äta lite gottigott, men jag kan väl inte säga att jag är direkt sugen på de just nu.

Vi har även vart på kalas hos Sara :-) Linus ville inte sova där, utan skulle vara vaken hela tiden och prata med alla andra, även om han var jätte trött. ;P Men han stenslocknade så fort vi klev utanför dörren ^^ Hehe. Hon bjöd på smörgåstårta, hemmagjord Budapest och kaffe, riktigt gott =) När vi kom hem fick William lite lördagsgodis, och sen var det läggdags. :-)

När han somnat vaknade Linus :-) Så det var bara att amma, han somnade med en gång efteråt. Idag känns allt mycket bättre med amningen, och det är ju amma jag vill, så jag kommer fortsätta så länge det funkar så bra. Det är ju trots allt väldigt mysigt och framför allt väldigt smidigt, man har ju alltid maten redo. Det är ju ändå sån kort period som man ammar, och jag tror jag skulle ångra mig djupt om jag valde att sluta nu.
Nu ligger båda barnen och sover, så jag ska lägga mig på soffan lite och njuta av lugnet, Jörgen är iväg och jobbar så jag är ensam hemma.. =)


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Tror det är helt normalt att man som ammande mamma kan lessna på det emellanåt..Men precis som du skrev är det ju himla skönt när och att det funkar! Det är ju liksom ingen självklarhet!



den där tårtan såg minst sagt GOD ut! :-)



Kram

2011-01-08 @ 22:36:16
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Åsa - mamma till Tindra

Ja-a ammandet ja, jag har inte alls tillräckligt med mat åt vår Tindra så hon får det mesta med ersättning och så ammar jag däremellan och ammar jag inte så pumpar jag ut så hon får så mycket som möjligt av min mjölk... har haft lite svårt och har svårt ännu med att "acceptera" att jag inte har tillräckligt med mat, det är så hög press på en att man måste amma och bara amma, så därför har jag också mått dåligt över att inte ha tillräckligt åt henne...:S



Hur är det med dig, ammar du helt och hållet Linus nu?



Kramar

2011-01-08 @ 22:37:20
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Emmy



Den smörgåstårtan såg INTE äcklig ut hörrö! :)

2011-01-09 @ 07:43:34
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Tora - Viggos mamma

jisses vilken pampig tårta! :D



Sv: Jag och mannen ska göra samtidigt och vi båda ska göra halv sleeve (halva armen) med lite blandat, typ dödskallar, rosor och sen ska vi båda ha en banderoll där det står Viggo :D Längtar som en dåre!

2011-01-09 @ 13:57:28
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Svar:

Tack så mkt ^^

Mår redan bättre!

2011-01-09 @ 17:57:33
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Martina

Låter som en mysig dag:) Kul med kalas så Linus är också en sån som ska ligga och prata en massa nu hihi:)



Ha en underbar Måndag

kram

2011-01-10 @ 08:37:45
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: ♥ Elin - gravid v.39 ♥

sv: Det känns bra!! :-D Nu är man så nyfiken och pirrig på samma gång när det inte är så långt kvar. Men inte ett dugg nervös eller rädd inför vad som komma skall! :)



Kram :-D

2011-01-10 @ 09:49:23
URL: http://bebis2011.bloggplatsen.se
Postat av: Emma - Miio o Alex mamma

Jaa ibland undrar man hur dom klarar sig på såå lite sömn.! Miio är en kvälls-människa som mig och Alex en morgon-människa som sin far. Härlig kombo..NOT.!

Det värsta är väl att sedna när dom blir större och sover längre och sedan när de till och med flyttar ut då kommer vi vara fast i mönstret och bara automatiskt vakna klockan 6-7. ;)

2011-01-10 @ 23:47:17
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback