Mammafika

2011-01-07 22:30:33 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag har vi haft massa mammor med deras barn på besök :-) Alltid lika trevligt, det pratas om allt mellan himmel och jord, och det är alltid kul att knyta nya kontakter :) Var både bebisar och lite större barn, dom stora röjde på Williams rum och dom små låg mest i famnen och hade det bra :) Det var jätte trevligt.

Haft lite dumma tankar ikväll om att aveckla amningen, vilket jag inte vill egentligen. Så jag förstår inte ens varför tanken ens slagit mig :/ Har nog mycket med att göra att jag känner mig så låst, eftersom det är bara jag som har maten. Men jag vill allt amma ett tag till, så jag ska bita ihop och få de att fungera. Ska inte tänka så, jag vet.

Annars har jag tvättat lite granna ikväll, och nu sover Linus. Han va lite svårsövd, då hans hosta har kommit tillbaka och plågar honom. "/ Mammas lille bebis! Ringde och rådgjorde med barnmottagningen idag, och deras ända råd var att ge han Nezeril och koksalt, så vi får väl se om han blir bättre snart, hoppas det iaf. Jobbigt att se han hosta så :/ ..

 

Knut & Linus

 

 


Kommentarer
Postat av: nalle333

Linus kläder is to die for!!! <3 Turkost o jag, du vet ju hur det är ;). haha

Dessutom kan man vid förkylning på bebisar spruta in lite bröstmjölk i näsan på dem. Det funkar fin fint. Mini har allt fått sig ett par "näs-duttar" av bröstmjölk under senaste månaderna. Vid hosta är det bra att vädra rummet (bara en snabbis nu när det är så kallt) o sen lägga barnet i detta rum i sängen/vaggan (sovstället!). Kramiz :)

2011-01-08 @ 13:07:25
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Härligt med mammafika! Sån skulle jag både vilja och behöva gå på - träffa lite andra mammor!



Roligt att du ville svara på min fråga! Alltid kul å höra hur andra gör! Å självklart återkommer jag med "recention" på vyssanlull doningarna sen!



Angående amningen så förstår jag dig, man känner sig aningens låst och nån gång skulle det ju vara skönt att slippa mata på natten...Men men samtidigt är det ju himla smidigt att amma också..Jag tänker nog i varje fall kämpa på fram till Kevin blivit ett halvår...



Kram

2011-01-08 @ 19:40:07
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Jennifer

Sv. Nej det förstår jag. Att det är lite olika när han inte har speciella matstunder. Men bara det funkar bra för er så är det ju härligt :) Att han somnar vid nio-tio oftast är ju jätte härligt! :)



Så mysigt det ser ut med alla bebbar! hehe :)



Sååå söt linus är. Han börjar bli en stor kille nu! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback