Måndag 110131

2011-01-31 23:02:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Så va det måndag igen :) Jörgen lämnade William på dagis imorse, och jag och Linus låg kvar i sängen och gottade oss :) *Myspys* Man passar på medans man kan. Sen åkte vi ner till Överby, för jag skulle hämta ut en nässpray på Aptoket, en för amningen. Men dom hade inte den i lager, så vi fick åka in till stan och då passade Jörgen på att klippa sig. Vilket var välbehövligt, det syns så himla tydligt när han blir långhårig och det krävs inte mycket. Eftersom han har såna lockar i sitt hår. Eftersom Linus låg och sov i bilstolen så åkte jag med Sara & Toni för en lunch på Överby.

Köpte även några plagg till Linus som behövdes. Har hittat massa fint till William som jag vill att han ska ha, men just nu har vi inte riktigt råd med det, kanske nästa månad :) När vi kom hem så var det dags att hämta den stora busen på dagis, men han var inte riktigt så nöjd med att vi skulle gå hem från dagis, ville hellre stanna och leka med kompisarna. Och det förstår jag ju, för hur kul är mamma på en skala ? Haha .

Linus har inte vart fullt lika nöjd med tillvaron idag .. :/ Men så kan det vara ibland.. Han sover iaf nu, det gör dom båda. Sara var här och lämnade choklad till mig, jag har mens så då behöver jag det. Har alltid ett extremt sug efter just choklad när jag har mens. Ska väl snart gå och lägga mig jag med.. Är nog lika bra, eftersom Linus fortfarande äter på natten.

Imorn ska William med sin faster och spela bowling, kul för honom :) Min fina prins! <3

 

Jag & Sandra - från i lördags ! :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har hört att det inte är bra för bäbisen att man äter chocklad när man ammar...är det bara en myt ? :) tack på förhand. Bra att veta tills jag börjar amma, för amma är verkligen något jag vill göra, kan tänka mig att det skapar ett band mellan mamma & barn!

2011-02-01 @ 07:19:44
URL: http://saaravipsjo.blogspot.com
Postat av: Sandra Dahlqvist

Jag verkligen älskar det kortet, tycker det blev så fint på oss båda :)

2011-02-01 @ 07:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback