Tisdag 110111

2011-01-11 11:28:26 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morsning Korsning! ;D Igår när William var på dagis passade jag på att städa.. Det är mycket lättare att göra det när han inte är hemma. Men hans rum känns ganska onödigt att städa, för fem minuter efter att han kom hem såg det precis likadant ut som förut "/ .. jaja! Han är ju bara 3 år, men ändå.. Varför ska det vara så svårt att plocka upp efter sig, men jag antar att det bara är att fortsätta tjata!

Sen fick vi besök av Emma & Melvin, Emilia & Alvin & Sara :-)
Drack kaffe och tjötade skit, sen ringde dom från Emmas jobb och ville att hon skulle jobba, så Melvin stannade kvar hos oss tills hans pappa kom från jobbet :) Han och William röjde gärnet, hehe ;D Men William tyckte det var jätte kul att ha en kompis här, och dom lekte så bra tillsammans :)

Satt och kollade på ett program om människor som har Tigrar som husdjur igår! Var jätte intressant att se, men som dom själva sa, det kunde räcka med ett misstag så blev du kattens måltid. Och att man ALDRIG får glömma att det är en vildkatt, ett rovdjur. Det var en av dessa "ägare" , hon gjorde ett misstag när hon skulle gå in o ge mat till en av sina tigrar . Hon glömde att han var i uteburen när hon gick in, det tog inte många sekunder förrän attacken var ett faktum, och hon hade blivit tigerns måltid. Det var sonen som hittade henne, han såg att tigern låg och vaktade sitt byte, och då såg han mammans kläder ligga sönderklösta i hans bur. Men, sen visade det sig att tigrarna var undernärda, för hon hade inte råd att köpa allt kött som dom behövde. Så han var antagligen väldigt hungrig, därför han gjorde som han gjorde. Och som sagt dom är trots allt rovdjur.

Idag är det lugna puckar! Har inget planerat. Jag och Linus klev upp ur sängen vid 9.30 då hade Jörgen redan vart och lämnat William på dagis. Och nu vilar Linus middag :-) Får se vad vi ska hitta på idag ! :)

 

"Leksakerna är miiiiiiiina"

 


 


Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Pontus är lika dan med grejerna han får tag i. Det är inte lätt att vara lillebror ; )

2011-01-11 @ 16:17:40
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Emma - Miio o Alex mamma.

Jaa det är ingen charmig egenskap direkt.!!



Asså, personligen anser jag att man måste vara rätt slut i huvudet om man vill ha en tiger som hus-djur. Dom är ändå ett rov-djur. Ett vild-djur. Nä fi fään. Klart att dom attackerar om de ej får mat, deras överlevnads instingt är juh jätte stark lixom.!!



Asså Linus är juh bara helt sjukt söt, han ser så liten och nätt ut. Som en liten porslins-docka. Åhh. William är oxå jätte fin, dom måste vara jätte lika eller.? Undra hur det blir sedan när dom är typ 14 o 17 år. Om de är lika då. Så kan jag tänka med mina barn, dom är direkt inte lika alls nu men, ah det kanske ändrar sig.? Men känns juh inte såå.

2011-01-11 @ 20:23:16
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Mammabea

SV: Jo vi hade kvar vår gammla bryggarna så kaffelös sitter jag inte ;)

2011-01-12 @ 04:00:07
URL: http://mammabea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback