Fredag - 110701

2011-07-01 16:00:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Så var första juli här :) Månaderna springer iväg tycker jag, snart fyller båda mina pojkar år. William i Augusti & Linus i Oktober.. Jisses vart tar tiden vägen? Idag har vi inte gjort ett skit. Jörgen & William har vart och besiktat bilen och den gick igenom utan en anmärkning. Bra, för så som Jörgen har slitit med att få iordning den. Annars har det inte hänt ett skit här hemma, har grejjat & kollat på film med William .

Nu ska jag strax åka ner till Överby med barnen :) Ska nog sätta oss och ta en fika & handla lite helgmys! Lite gottigott måste man ju få ha på helgen ^^ . Jörgen mådde inte så bra, så han ligger och sover just nu. Så de är väl bäst att underhålla dom små huliganerna då ;) Linus är rätt rastlös när vi vart inne hela dagen, så de kan vara gott för han att komma ut lite .

Nepp, nu ska vi kila till bussen .
P&K

Kommentarer
Postat av: Emily - Mamma till Vincent & Eddie ('v')

Ja du jag gjorde det själv .. skulle gjort slingor men när jag kom hem hade jag köpt fel och tänkte va fan jag kör.. Hahhaa så jag såg helt sinnessjuk ut i huvudet men 2 blekningar + överdosering med silvershampo börjar jag se normal ut igen=) Och lovar mig själv att aldrig ge mig på att bli mörk igen som man brukar göra efter 2-3 år igen för man tror det ska bli bra fast man bara passar i blont:) Men det bästa är såklart frissan..

2011-07-01 @ 22:21:51
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Michelle

Häftig blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-12 @ 23:46:56
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback