Måndag - 110711

2011-07-11 08:33:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon :-) Igår hade vi en jätte mysig dag. På förmiddagen var jag & William på lekplatsen med Sara, Toni & Nicolina, och även Sandra, Susanne & Lova . Linus fick stanna hemma med Jörgen. Skönt för mig och William och få lite "egentid" också. När vi väl kom hem sen var det bara att sätta igång med lite käk, gårdagens meny bjöd på Köttfärsås & spagetti . Sen var vi mätta och goa i magen . Och redo för att bege oss till ICA Maxi för att få handlat lite bröd & mjölk . Ja lite annat slank väl ner också då :-P William ville ha kakor så vi kunde fika med, så de fick det bli . Haha!! Dock blev det inget fika igår för klockan han bli alldeles för mycket, så vi får ta det idag ist .

Sen åkte vi så jag kunde övningsköra . Min tanke var ju på ett inhägnatområde, typ en parkering. Men Jörgen hade inte samma plan som mig, för jag skulle ut på vägen och köra. Så de gjorde vi, dock inte på en trafikeradväg, det hade jag inte fixat tror jag. Det är väldigt mycket att ta in för lilla mig. Hålla reda på gas, broms, koppling, växlar. Men övning ger färdighet sägs det :) Och man måste ju börja nån stans. Men de gick allt bra, Får se om vi kan komma ut idag med så jag får köra lite mer . Vill verkligen ha ett körkort nu, men vi skyndar långsamt.

När barnen somnat gick jag hem till Saras syster, för där var Sara. Drack kaffe och babblade strunt. När jag kom hem var det läggdags och natten har vart bra, Linus vaknade vid 05 och ville ha väling, tack o lov somnade han om en liten stund till sen och vaknade ungefär vid 6.30. Nu ligger han hos sin pappa och ska försöka sova, William sitter i soffan och spelar på min telefon, det roligaste nöjet tydligen. Och han blir vansinnig när jag tar den ifrån han. En liten iPhone-nörd ^^ . Kanske ska testa och plocka ner vårat PS2 från vinden och se om han tycker att det är intressant, men jag gissar på att det bara är iPhonen som duger. Det är ju ganska så lätt och spela på den.


Kommentarer
Postat av: Elina

Vad du än gör, byt inte hårfärg till blont igen :)

Du är fin i båda färgerna, men du passar så mycket bättre med denna färg, och längden på håret passa dig och jätte bra. Har du färgat om håret igen? Färgen ser lite rödaktig ut men de kanske bara är själva bilden :)

2011-07-17 @ 22:13:20
URL: http://dien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback